ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها

واکنش نماینده مجلس به تفکیک وزارت صمت

واکنش نماینده مجلس به تفکیک وزارت صمت یک نماینده مجلس شورای اسلامی با تصریح بر اینکه با تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی مخالف است گفت: در مجلس دهم نیز بحث تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح بود که در نهایت به جایی نرسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی با تصریح بر اینکه برای رفع مشکلات وزارت صمت باید از نیروهای توانمند استفاده کرد گفت: مشکل ما مسائل مدیریتی است و ما مشکل ساختاری نداریم بنابراین درباره تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی، بنده با این کار مخالفم.

 

وی متذکر شد: در مجلس دهم نیز بحث تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح بود که در نهایت به جایی نرسید.

 

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده معتقدم که ما باید از ظرفیت‌های موجود برای رفع مشکلات کشور استفاده کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه ما نباید مدام به دنبال تفکیک و ادغام وازرتخانه‌ها باشیم، ادامه داد: مأموریت‌های بخش صنعت، معدن و تجارت کشور کاملاً مشخص است و باید افرادی توانمند و با ظرفیت بالا در این مجموعه‌ها به کار گرفته شوند تا مشکلات این وزارتخانه مرتفع شود.

 

کاظمی تاکید کرد: ما برای رفع مشکلات وزارت صمت باید از نیروهای توانمند استفاده کنیم. مشکل ما مسائل مدیریتی است و ما مشکل ساختاری نداریم.

 

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر ما مشکلات مدیریتی را حل و فصل کنیم، نیازی به تغییر ساختار نداریم.

 

وی متذکر شد: خوب است به یاد آوریم که چه مشکلاتی باعث شد که بخش بازرگانی را در بخش صنعت و معدن ادغام کردیم؟ همین مشکلات مدیریتی باعث این کار شد. الان هم مشکلات مدیریتی در وزارت صمت وجود دارد و برخی از افراد معتقدند که راهکار حل این مشکل آن است که این وزارتخانه تفکیک شود.

 

کاظمی در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما مشکلات مدیریتی را حل کنیم، نیازی به تفکیک نیست. بهتر است که به جای تفکیک وزارت صمت به دنبال رفع مشکلات مدیریتی این وزارتخانه باشیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار