نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

واکنش حسن یزدانی به صحبت‌های جنجالی پدرش درباره اتفاقات قبل از فینال

دارنده مدالهای طلای جهان و المپیک تاکید کرد: تیلور از اشتباهات من استفاده کرد و از من باهوش‌تر کشتی گرفت و برنده مبارزه شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسن یزدانی پس از بازگشت به ایران در جمع خبرنگاران با قدردانی از استقبال پرشور مردم، درباره شکستن رکورد جهان پهلوان تختی با کسب هشتمین مدال مجموع جهانی و المپیک گفت: جهان پهلوان تختی چه از نظر مدالی و چه از نظر اخلاقی سرآمد همه ورزشکاران ایران است. من دنبال رکورد نیستم و ان‌شاءالله تا زمانی که کشتی می گیرم هدفم فقط این است که بتوانم دل مردم عزیز کشورم را شاد کنم.

 

وی درباره صحبت‌های دیوید تیلور مبنی بر اینکه یزدانی از معدود کسانی است که توانسته او را شکست دهد، گفت: او همیشه به من محبت دارد. امیدوارم در آینده نزدیک بتوانیم رقابت سالم و خوبی داشته باشیم و هر کس حقش است به پیروزی برسد.

 

یزدانی درباره گلایه‌های پدرش مبنی بر اینکه بروز برخی اتفاقات قبل از فینال باعث شکست او مقابل تیلور شده است، گفت: او عزیز من است. شکست معمولا ناراحتی دارد و این ناراحتی برای خانواده‌ها بیشتر است. امیدوارم در آینده نزدیک بتوانم این باخت را جبران کنم.

 

دارنده مدالهای طلای جهان و المپیک در واکنش به اظهارات کارشناسان مبنی بر اینکه آنالیز بهتر آمریکایی‌ها باعث شکست او مقابل تیلور شد، خاطرنشان کرد: همه زحمت کشیدند و از همه تشکر می‌کنم. اشتباه از خود من بود و حریفم استفاده کرد. او باهوش‌تر بود و بهتر عمل کرد.

 

یزدانی افزود: تیلور از نقاط ضعف من استفاده کرد و پیروز شد. من آن عملکردی را که می خواستم نتوانستم بر روی تشک پیاده کنم و در نهایت شکست خوردم./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار