فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد

آخرین وضعیت بررسی پرونده مهسا امینی در مجلس

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: برای گزارش نهایی کمیسیون درباره علل فوت خانم مهسا امینی به صحن مجلس منتظر گزارش پزشکی قانونی هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین جزئیات در روند رسیدگی مجلس به پرونده فوت خانم مهسا امینی گفت: بعد از دستور رئیس مجلس به کمیسیون شوراها برای بررسی علل فوت خانم مهسا امینی کمیته‌ای به این منظور در کمیسیون تشکیل شد که در آن نمایندگان مجلس از کمیسیون قضایی مجلس و نمایندگانی از حوزه نظارت مجلس در آن عضویت دارند.

 

وی افزود: این کمیته در جلساتی که با دستگاه‌های مسئول داشت به صورت فرایندی موضوع را از ابتدا مورد رسیدگی قرار داد. بازبینی فیلم‌های ضبط شده از خانم امینی، اخذ نظر مجریان و شاهدان، عوامل اورژانس و عوامل انتظامی، اخذ نظر پزشک خانم امینی و بررسی سوابق پزشکی آن مرحومه در دستور کار این کمیته قرار داشت.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: روز گذشته نیز جلسه‌ای برای بررسی همین موضوع با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول برگزار شد و توضیحات لازم ارائه و به سوالات نمایندگان در باره موضوع مورد بحث پاسخ داده شد.

 

جوکار خاطرنشان کرد: تنها موضوعی که تا به اینجای کار باقی مانده گزارش نهایی پزشک قانونی درباره علل فوت خانم مهسا امینی است. البته پزشک قانونی شفاهاً اعلام کرده که آثار ضرب و جرح در معاینه جسد وجود ندارد و نیز اعلام شده که گزارش نهایی پزشک قانونی منتظر نتیجه آزمایش سم‌شناسی و پاتولوژی است. پس از دریافت نتیجه این آزمایش‌ها گزارش نهایی پزشکی قانونی نیز به کمیسیون ارسال خواهد شد.

 

وی افزود: تا به اینجای کار تمام گزارشات درباره علل فوت خانم مهسا امینی مستند به مدارک و مستندات مثبت است به این معنا که آثار ضرب و جرح یا شکنجه یا آزار در بدن او مشاهده نشده است و گزارش نهایی کمیسیون نیز پس از ارائه گزارش پزشکی قانونی درباره علل فوت خانم امینی به صحن مجلس ارسال خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار