ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

واکنش وزیر ارشاد به کشف حجاب چند بازیگر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به کشف حجاب چند بازیگر گفت: دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره حاکمیت قانون است؛ ما در خدمت تمامی اهالی فرهنگ و هنر هستیم و چتر دولت و نظام همه اهالی فرهنگ و هنر را در بر می‌گیرد مگر کسانی که خودشان مصر هستند که زیر این چتر نباشند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره کشف حجاب تعدادی از بازیگران زن سینمای ایران گفت: ما از عموم هنرمندانمان تشکر می‌کنیم که واقعاً دلسوزانه از حادثه پیش آمده برای خانم امینی ابراز تاسف کردند. خود بنده و بالاتر از من شخص آقای رئیس جمهور از این حادثه ابراز تاسف کردند و همگی متأثر از این اتفاق هستیم، اما برخی از حرکات هنجارشکنانه که در تقابل با قانون باشد را نمی‌پسندیم.

 

وی افزود: دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره حاکمیت قانون است؛ ما در خدمت تمامی اهالی فرهنگ و هنر هستیم و چتر دولت و نظام همه اهالی فرهنگ و هنر را در بر می‌گیرد مگر کسانی که خودشان مصر هستند که زیر این چتر نباشند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر کسی اصرار دارد که از قوانین جمهوری اسلامی تبعیت نکند، ما اصراری بر مجبور کردن آن‌ها به این امر نداریم؛ آن‌ها می‌توانند آزادانه وارد فعالیت‌های دیگری بشوند.

 

اسماعیلی با بیان اینکه تمامی عزیزانی که در حوزه فرهنگ و هنر تلاش می‌کند مورد احترام و تکریم ما هستند، اظهار کرد: طبیعتاً هر کسی از هنرمندان که تابع قانون باشد و رفتار قانونی داشته باشد، ما خودمان را خادم او می‌دانیم ولی کسانی که در خارج از این چارچوب باشند، طبیعتاً انتخاب‌شان همین بوده است.

 

وی ادامه داد: بازیگران زنی که کشف حجاب کردند، به این انتخاب جدید رسیدند که تابع قوانین نباشد. ما در حوزه فرهنگ و هنر در خدمت عزیزانی هستیم که ملزم به قانون هستند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: طبیعتاً دلسوزی و ابراز تاسف هیچ ایرادی ندارد؛ ممکن است شخصی دلسوزی کند و احیاناً قضاوت اشتباهی نیز داشته باشد؛ خود من نیز ممکن است در صحبت‌هایم 10 بار اشتباه داشته باشم و هر کس دیگر نیز همینطور است زیرا ما انسانیم و ممکن است یک موقع احساسات بر ما غلبه کند و حرف غلطی را بزنیم.

 

اسماعیلی با تاکید بر اینکه من غاطبه اهالی فرهنگ و هنر را دلسوز ایران، مردم و فرهنگ و هنر کشورمان می‌دانم، گفت: اکثریت اهالی فرهنگ و هنر همراه با قانون هستند اما اگر کسی اصرار دارد که به قانون شکنی تجاهر کند، طبیعتاً قانون نمی‌تواند از او حمایت لازم را داشته باشد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ملزم به قانون هستیم، از تمامی اهالی فرهنگ و هنر حمایت و دفاع می‌کنیم اما کسانی که دوست ندارند در این حوزه باشند و با ما همکاری کنند، این انتخاب خودشان است./ فارس

ارسال نظر