غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

رییس سازمان انرژی اتمی ایران به وین می‌رود

رئیس سازمان انرژی اتمی از سفرش به وین برای شرکت در نشست سالیانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد و گفت که با گروسی هم دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگویی با خبرگزاری ایران پرس از سفرش به وین پایتخت اتریش برای شرکت در شصت و ششمین اجلاس سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد و گفت: همه کشورها حق دارند در فناوری هسته‌ای فعالیت کنند و جزو تکالیف مصرح اساسنامه آژانس است که دسترسی به فناوری صلح آمیز هسته‌ای را برای همه کشورها تسهیل و پشتیبانی و حمایت کند.

 

وی با بیان اینکه ما متعهد به ضوابط پادمان و ان.پی.تی هستیم و آن را رعایت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: مواضع کشور را در سخنرانی‌ام در این نشست بیان خواهیم کرد.

 

اسلامی عنوان کرد: اتهاماتی که به صورت ناروا و پرتکرار ۲۰ سال است علیه ایران مطرح می‌کنند و مکان‌هایی که ادعا می‌کنند، مکان‌هایی ساختگی است و ربطی به دولت ندارد و اصلا تاسیسات نیست. اینها براساس اطلاعاتی است که عناصر ضد انقلاب و سرویس‌ها هر بار با شکل و شمایل و ادبیات جدید پردازش می‌کنند و دامن می‌زنند و هدف آنها کُند و مختل کردن پیشرفت جمهوری اسلامی ایران است و به یاری خدا در این زمینه روشنگری خواهیم داشت.

 

وی همچنین اعلام کرد که در مدت حضورش در وین با مقامات حاضر در این نشست ملاقات خواهد کرد و افزود: ملاقاتی با گروسی خواهم داشت. امیدوارم این حضور، مذاکرات و گفت‌وگوها تسهیلگر باشد و کمک کند نوع برداشت‌هایی که نسبت به ایران دارند و متاثر از فشار سیاسی و عملیات روانی است، هر چه زودتر خاتمه یابد و براساس مقررات آژانس روند امور تنظیم شود و به یاری حق تعالی از این مرحله عبور کنیم.

 

به گزارش فارس، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی پیش از این در اظهاراتی گفته بود: پیغام‌هایی که از طرف آژانس آمده، نشان می‌دهد قصد بستن پرونده سه مکان ادعایی را دارند. امیدواریم صادق باشند و بیش از این وقت خود را تلف نکرده و فکر نکنند که با چنین موردی بتوانند فشار حداکثری اعمال کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار