واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

وزیر انرژی روسیه: ایران عامل بی‌ثباتی در خاورمیانه نیست

وزیر انرژی روسیه روز سه‌شنبه ادعاهای کشورهای غربی درباره اینکه ایران عامل بی‌ثباتی در غرب آسیا است را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «آلکساندر نواک»، وزیر انرژی روسیه روز سه‌شنبه ادعاهای آمریکا و کشورهای غربی درباره اینکه ایران عامل بی‌ثباتی در منطقه غرب آسیا است را رد کرده و گفته که تحریم‌ها علیه تهران «غیرقانونی» هستند.

وزیر روس در مصاحبه با «دن مورفی»، مجری شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی گفت: «در خصوص محدودیت‌ها علیه صادرات نفت ایران از این کشور حمایت می‌کنیم و معتقدیم که این تحریم‌ها غیرقانونی هستند؛ آنها به تأیید سازمان ملل متحد نرسیده‌اند.»

وی اضافه کرد: «این اقدامات هستند که اوضاع را بی‌ثبات می‌کنند، نه فقط در ایران که علیه آن تحریم‌هایی اعمال شده بلکه در کل منطقه اطراف خلیج فارس.»

 

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از خروج از «برجام» در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری علیه ایران» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی»، اعزام یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی-۵۲ و چند جنگنده اف‌-۲۲ به منطقه رو آورده است.

 

در تازه‌ترین اقدام تحریک‌آمیز، بامداد ۳۰ خردادماه یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا وارد حریم سرزمینی جمهوری اسلامی شد. این هواپیما در منطقه روبروی کوه مبارک هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.(جزئیات بیشتر)

مقام‌های دولت آمریکا علی‌رغم این اقدامات ایران را «نخستین عامل بی‌ثباتی» در منطقه توصیف می‌کنند. جمهوری اسلامی ایران اتهامات آمریکا را رد کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر