اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

استفاده از ماسک در مدارس اجباری است؟

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اینکه در شرایط همه‌گیری کرونا قرار داریم، استفاده از ماسک در مدارس و مراکز آموزشی اجباری است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر محسن فرهادی اظهار کرد: شرایط بیماری کرونا در کشور اجازه می‌دهد مدارس و مراکز آموزشی به صورت حضوری فعالیت کنند و به همین دلیل ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون یا مواد ضدعفونی کننده از سوی دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید باید در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه خطر انتقال کرونا در محیط‌های بسته از جمله فضای آموزشی بسیار زیاد است، به معلمان توصیه می‌شود در صورت نداشتن تهویه مناسب کلاس، برای استفاده از هوای آزاد، در و پنجره‌ها باز شود و تا حد ممکن محصلان فاصله فیزیکی را رعایت کنند.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تاکید کرد: لازم است پرسنل مدارس و مراکز آموزشی سطوح دستگیره‌ها، نیمکت‌ها و شیرآلات بهداشتی را قبل از حضور دانش‌آموزان و دانشجویان ضدعفونی و گندزدایی کنند و غربالگری دقیقی در مورد افرادی که دچار علائم کرونا حتی سرماخوردگی هستند، انجام و به منازل بازگردانده شوند.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک در مدارس و مراکز آموزشی اجباری است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بوفه‌های مدارس نیز امسال مجاز به فعالیت هستند، لازم است هنگام حضور دانش‌آموزان در حیاط، اقلام خوراکی عرضه کنند و برداشتن ماسک در فضای باز مشکلی ندارد.

فرهادی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به سامانه ایران من متصل است و همه رانندگان سرویس‌های مدارس در برابر کرونا واکسینه شده‌اند اما لازم است دانش‌آموزان هنگام حضور در سرویس‌ها شیشه‌ها را پایین بکشند و فضای آزاد تنفس کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان بالای ۱۲ سال باید در برابر کرونا واکسینه شده باشند و اگر فاصله زمانی از آخرین تزریق واکسن در آنها گذشته است، دز یادآور را زودتر دریافت کنند. رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و توجه به هشدارهای مسئولان در مورد پیشگیری و مقابله با کرونا از سوی دانش‌آموزان و دانشجویان باعث مدیریت و کنترل این بیماری می‌شود تا فصل سرما را به آرامی و بدون دغدغه‌های نگران کننده ناشی از کرونا سپری کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار