سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

استفاده از ماسک در مدارس اجباری است؟

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اینکه در شرایط همه‌گیری کرونا قرار داریم، استفاده از ماسک در مدارس و مراکز آموزشی اجباری است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر محسن فرهادی اظهار کرد: شرایط بیماری کرونا در کشور اجازه می‌دهد مدارس و مراکز آموزشی به صورت حضوری فعالیت کنند و به همین دلیل ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون یا مواد ضدعفونی کننده از سوی دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید باید در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه خطر انتقال کرونا در محیط‌های بسته از جمله فضای آموزشی بسیار زیاد است، به معلمان توصیه می‌شود در صورت نداشتن تهویه مناسب کلاس، برای استفاده از هوای آزاد، در و پنجره‌ها باز شود و تا حد ممکن محصلان فاصله فیزیکی را رعایت کنند.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تاکید کرد: لازم است پرسنل مدارس و مراکز آموزشی سطوح دستگیره‌ها، نیمکت‌ها و شیرآلات بهداشتی را قبل از حضور دانش‌آموزان و دانشجویان ضدعفونی و گندزدایی کنند و غربالگری دقیقی در مورد افرادی که دچار علائم کرونا حتی سرماخوردگی هستند، انجام و به منازل بازگردانده شوند.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک در مدارس و مراکز آموزشی اجباری است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بوفه‌های مدارس نیز امسال مجاز به فعالیت هستند، لازم است هنگام حضور دانش‌آموزان در حیاط، اقلام خوراکی عرضه کنند و برداشتن ماسک در فضای باز مشکلی ندارد.

فرهادی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به سامانه ایران من متصل است و همه رانندگان سرویس‌های مدارس در برابر کرونا واکسینه شده‌اند اما لازم است دانش‌آموزان هنگام حضور در سرویس‌ها شیشه‌ها را پایین بکشند و فضای آزاد تنفس کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان بالای ۱۲ سال باید در برابر کرونا واکسینه شده باشند و اگر فاصله زمانی از آخرین تزریق واکسن در آنها گذشته است، دز یادآور را زودتر دریافت کنند. رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و توجه به هشدارهای مسئولان در مورد پیشگیری و مقابله با کرونا از سوی دانش‌آموزان و دانشجویان باعث مدیریت و کنترل این بیماری می‌شود تا فصل سرما را به آرامی و بدون دغدغه‌های نگران کننده ناشی از کرونا سپری کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر