سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

پلیس رژیم صهیونیستی ۶۰ معترض اتیوپیایی‌تبار را دستگیر کرد

رژیم صهیونیستی با معترضان اتیوپیایی‌تبار که در اعتراض به کشته شدن یک جوان ۱۹ ساله توسط افسر پلیس رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده بودند درگیر شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، هزاران نفر از معترضان اتیوپیایی‌تبار در فلسطین اشغالی سه‌شنبه در واکنش به کشته شدن یک جوان ۱۹ ساله توسط یک افسر پلیس رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند.

 

روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست نوشته که پلیس رژیم صهیونیستی دست‌کم ۶۰ نفر از معترضان را که وارد خیابان‌ها و چهارراه‌های اصلی شده بودند دستگیر کرده است.

 

یک افسر پلیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه خارج از ساعات مأموریت کاری در شهر «حیفا» یک جوان ۱۹ ساله اتیوپیایی‌تبار به نام «سولومون تقا» را به ضرب گلوله به قتل رساند. این افسر پلیس ابتدا دستگیر شد، اما سپس آزاد شد و در شرایط حبس خانگی قرار گرفت.

 

گفته می‌شود افسر صهیونیست جوان ۱۹ ساله را در جریان درگیری خیابانی او با یک نوجوان ۱۳ ساله به قتل رسانده است. شاهدان عینی گفته‌اند او در شرایطی به سمت تقا شلیک کرده که خطری از جانب او تهدیدش نمی‌کرده است.

 

این قتل، خشم جامعه اتیوپی‌تبارهای ساکن فلسطین اشغالی را در پی داشته است. آنها قتل تقا را جدیدترین مورد از رفتارهای خشن و نژادپرستانه پلیس رژیم صهیونیستی با آفریقایی‌تبارها می‌دانند.

 

روزنامه جروزالم‌پست نوشته تظاهرات‌ها در اعتراض به این وضعیت روز سه‌شنبه به خشونت و درگیری با پلیس کشیده شده و معترضان با پرتاب سنگ، بمب‌های دستی و آتش‌ زدن لاستیک‌ خشم خودشان را ابراز کرده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار