واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

کشور مغرب هم قید بوئینگ ۷۳۷ را زد

کشور پادشاهی مغرب پس از سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ در اتیوپی تصمیم به توقف پروازهای این نوع هواپیما گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 11
کد خبر: ۶۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، خطوط هواپیمایی پادشاهی مغرب تصمیم به توقف پروازهای تجاری هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس به دنبال سقوط هواپیمای بوئینگ از اتیوپی به کنیا گرفت.

 

یک منبع مغربی اعلام کرد: خطوط هواپیمایی پادشاهی مغرب تصمیم به توقف پروازهای بوئینگ ۷۳۷ مکس از مغرب به پاریس، لندن و بارسلون گرفته است. در خطوط هواپیمایی مغرب هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس دو تا هستند که اولی در حمل و نقل تجاری از اول ژانویه ۲۰۱۹ به کار گرفته شده و پروازهای تجاری با این نوع هواپیما متوقف خواهد شد و برای دیگری هنوز مجوز صادر نشده است.

 

شایان ذکر است که هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس از فرودگاه آدیس‌آبابا در اتیوپی دقایقی پس از برخاستن دچار سانحه شد و ۱۵۷ خدمه و سرنشین آن کشته شدند. همچنین هفتم آبان امسال نیز همین نوع هواپیما متعلق به خطوط هوایی Lion Air اندونزی دقایقی پس از برخاستن از فرودگاه جاکارتا در اندونزی دچار سانحه شد و ۱۸۹ نفر خدمه و سرنشین آن کشته شدند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار