کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پلیس رژیم صهیونیستی ۶۰ معترض اتیوپیایی‌تبار را دستگیر کرد

رژیم صهیونیستی با معترضان اتیوپیایی‌تبار که در اعتراض به کشته شدن یک جوان ۱۹ ساله توسط افسر پلیس رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده بودند درگیر شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، هزاران نفر از معترضان اتیوپیایی‌تبار در فلسطین اشغالی سه‌شنبه در واکنش به کشته شدن یک جوان ۱۹ ساله توسط یک افسر پلیس رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند.

 

روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست نوشته که پلیس رژیم صهیونیستی دست‌کم ۶۰ نفر از معترضان را که وارد خیابان‌ها و چهارراه‌های اصلی شده بودند دستگیر کرده است.

 

یک افسر پلیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه خارج از ساعات مأموریت کاری در شهر «حیفا» یک جوان ۱۹ ساله اتیوپیایی‌تبار به نام «سولومون تقا» را به ضرب گلوله به قتل رساند. این افسر پلیس ابتدا دستگیر شد، اما سپس آزاد شد و در شرایط حبس خانگی قرار گرفت.

 

گفته می‌شود افسر صهیونیست جوان ۱۹ ساله را در جریان درگیری خیابانی او با یک نوجوان ۱۳ ساله به قتل رسانده است. شاهدان عینی گفته‌اند او در شرایطی به سمت تقا شلیک کرده که خطری از جانب او تهدیدش نمی‌کرده است.

 

این قتل، خشم جامعه اتیوپی‌تبارهای ساکن فلسطین اشغالی را در پی داشته است. آنها قتل تقا را جدیدترین مورد از رفتارهای خشن و نژادپرستانه پلیس رژیم صهیونیستی با آفریقایی‌تبارها می‌دانند.

 

روزنامه جروزالم‌پست نوشته تظاهرات‌ها در اعتراض به این وضعیت روز سه‌شنبه به خشونت و درگیری با پلیس کشیده شده و معترضان با پرتاب سنگ، بمب‌های دستی و آتش‌ زدن لاستیک‌ خشم خودشان را ابراز کرده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر