ارتباط تقویت سیستم ایمنی با خواب خوب شب-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

ارتباط تقویت سیستم ایمنی با خواب خوب شب

نتیجه یک مطالعه جدید نشان می دهد خواب خوب به تنظیم یک جزء کلیدی از سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث لاین، به طور خاص، خواب بر منطقه‌ای تأثیر می‌گذارد که گلبول‌های سفید معروف به مونوسیت‌ها تشکیل می‌شوند، رشد می‌کنند و آماده می‌شوند تا از عملکرد سیستم ایمنی پشتیبانی کنند، فرآیندی که خون‌سازی نامیده می‌شود.

«فیلیپ سویرسکی»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده پزشکی ایکان در نیویورک، گفت: «آنچه ما یاد می‌گیریم این است که خواب تولید سلول‌هایی را تعدیل می‌کند که بازیگران اصلی التهاب هستند. خواب با کیفیت خوب این بار التهابی را کاهش می‌دهد.»

محققان تأثیر خواب را در یک کارآزمایی بالینی بر روی ۱۴ بزرگسال بررسی کردند. هر یک از شرکت کنندگان مقرر شد که هر شب ۷.۵ ساعت به مدت شش هفته بخوابند یا هر شب حدود شش ساعت بخوابند. سپس آنها شش هفته دیگر را سپری کردند که در آن مدت طبق عادات قبلی خود می‌خوابیدند.

محققان نمونه خون شرکت کنندگان را صبح و بعد از ظهر در هفته‌های پنجم و ششم هر دو بخش مطالعه جمع آوری کردند.

آنها دریافتند هنگامی که بزرگسالان به اندازه کافی نمی‌خوابیدند، میزان مونوسیت های در حال گردش در بعد از ظهر بالاتر و تعداد سلول‌های بنیادی ایمنی در خون بالاتر بود و شواهدی از فعال شدن سیستم ایمنی وجود داشت.

تولید بیشتر سلول‌های ایمنی می‌تواند ابتلاء به یک بیماری مرتبط با افزایش سن موسوم به خون‌سازی کلونال را سرعت بخشد، که به نوبه خود با افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

به گفته محققان، خواب بر عملکرد بهینه تقریباً هر سلول و اندام بدن تأثیر می‌گذارد. این مطالعه از یافته‌های مطالعات جمعیتی بزرگ‌تر حمایت می‌کند، که نشان می‌دهد خواب می‌تواند یک اثر محافظتی در برابر شرایط مختلف از جمله بیماری قلبی، سرطان و زوال عقل داشته باشد.

نویسندگان این مطالعه گفتند: «ایجاد الگوهای خواب سالم در اوایل زندگی مهم است. انجام این کار ممکن است شدت شرایط التهابی مانند سپسیس را کاهش دهد.»

خواب شبانه کافی برای اکثر بزرگسالان ۷ تا ۸ ساعت خواب بدون وقفه در هر شب است. افراد مسن به حدود ۷ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارند. کودکان ۱۱ تا ۱۷ ساله باید حدود ۸ تا ۱۰ ساعت در شب بخوابند./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده