لاگارد: سایه سنگین جنگ اوکراین بر اقتصاد اروپا-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

لاگارد: سایه سنگین جنگ اوکراین بر اقتصاد اروپا

رئیس بانک مرکزی اروپا گفت: تبعات اقتصادی جنگ اوکراین در منطقه یورو همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 27
کد خبر: ۱۵۲۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا گفت: چشم انداز اقتصادی اروپا تاریک است.

لاگارد با اشاره به وخامت اوضاع اقتصادی در منطقه یورو تاکید کرد: جنگ اوکراین بر روی اروپا سایه انداخته است. تبعات اقتصادی این وضعیت از زمان آخرین دیدار ما در ماه ژوئن در منطقه یورو همچنان ادامه دارد و چشم انداز تاریک است. نرخ تورم بسیار بالا باقی مانده است و احتمالا بالاتر از حد انتظار ما برای دوره طولانی باقی خواهد ماند.

وی افزود: در جلسه ما در اوایل این ماه، شورای حکام بانک مرکزی اروپا گام بزرگی را برای انتقال از سطح غالب و بسیار سازگار نرخ‌های سیاستی به سمت سطوحی برداشت که بازگشت به موقع تورم به هدف میان‌مدت ۲ درصدی ما را تضمین می‌کند.

کریستین لاگارد همچنین گفت: ما انتظار داریم که فعالیت پایدار اقتصادی در سه ماهه آینده به میزان قابل توجهی کاهش یابد و چهار دلیل در پس این موضوع وجود دارد. اول، تورم بالا مخارج و تولید را در کل اقتصاد کاهش می‌دهد و این باد مخالف با اختلالات در عرضه گاز و انرژی تقویت می‌شود. دوم، تقاضای قوی برای خدمات است. سوم، تضعیف تقاضای جهانی در شرایط سیاست‌های پولی سخت‌تر در بسیاری از اقتصاد‌های بزرگ و بدتر شدن شرایط تجارت به معنای حمایت کمتر از اقتصاد منطقه یورو خواهد بود. چهارم، عدم قطعیت همچنان بالاست و این موضوع در کاهش اعتماد خانوار و کسب و کار خود را نشان داده است.

رئیس بانک مرکزی اروپا همچنین گفت: همانطور که اوضاع در حال حاضر به پیش می‌رود، ما انتظار داریم که در جلسات بعدی بعدی نرخ بهره را بیشتر افزایش دهیم تا تقاضا را کاهش دهیم و از تغییر مداوم انتظارات تورمی به طرف بالا محافظت کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده