وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

زلنسکی: اوکراین هرچه زودتر به ناتو ملحق شود

رئیس جمهور اوکراین خواستار تسریع روند پیوستن این کشور به پیمان آتلانتیک شمالی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین عصر جمعه به طور رسمی خواستار تسریع روند پیوستن این کشور به پیمان آتلانتیک شمالی شد.

وی همچنین گفت تا زمانی که پوتین رئیس جمهور روسیه است، اوکراین با مسکو مذاکره نخواهد کرد.

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که پوتین عصر جمعه به طور رسمی سند الحاق 4 منطقه از اوکراین به روسیه را امضا کرد.

وی در مراسم امضای اسناد الحاق مناطق جدید به روسیه گفت: «مردم انتخاب خود را انجام داده‌اند. دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپروژیا سرنوشت مشترکی با روسیه دارند». وی افزود مردم این مناطق برای همیشه شهروند روسیه می‌شوند.

او در ادامه در اشاره به خلف وعده غرب در خصوص عدم گسترش ناتو گفت: وعده عدم گسترش ناتو به شرق به یک فریب کثیف تبدیل شده است. این غرب بود که اصل تخلف‌ناپذیری مرزها را زیر پا گذاشت و حالا تصمیم می‌گیرد چه کسی حق تعیین سرنوشت خود را دارد و چه کسی ندارد. غرب هیچ حق اخلاقی برای صحبت درباره دموکراسی ندارد.

پوتین سپس با تاکید بر این که «روسیه تمدنی بزرگ است که یک هزار سال دوام آورده است»، گفت: غرب به دنبال فرصتی برای تضعیف و نابودی روسیه است. اکنون شاهد گسترش روس‌هراسی توسط غرب، همانطور که تلاش می‌کند تا فرهنگ نئولیبرالی خود را به عنوان الگو پیش ببرد، هستیم. نظم جهانی غرب آزاد نیست، ریاکارانه و پر از دروغ است.

رئیس‌جمهور روسیه در سخنانش به دلار آمریکا هم اشاره کرد و گفت: شما نمی‌توانید با کاغذ مردم را تغذیه کنید، به غذا (برای این کار) نیاز دارید.

او همچنین در خصوص فضاسازی اخیر علیه روسیه درباره استفاده احتمالی این کشور از تسلیحات اتمی گفت: آمریکا اولین در جهان بود که از تسلیحات اتمی استفاده کرد و سابقه ایجاد کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار