نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات 

مسکو: غرب بارها مرزهای کشورها را تغییر داده است

وزیر خارجه آمریکا به همتای اوکراینی خود اطمینان داد: واشنگتن همیشه به "مرزهای شناخته‌شده بین‌المللی اوکراین" احترام می‌گزارد و به حمایت از کی‌یف‌ برای بازپس‌گیری و کنترل بر تمامی مناطق خاک خود از طریق تقویت موقعیت نظامی و دیپلماتیک خود ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، "لوید آستین"، رئیس پنتاگون، شب گذشته، شنبه، در مصاحبه با شبکه سی.ان.ان. اعلام کرد که دولت ایالات متحده دلیلی برای این باور نمی‌بیند که مقامات روسیه تصمیم به استفاده از سلاح هسته‌ای در اوکراین گرفته باشند. آستین گفت: "در این مرحله، من هیچ نشانی ندیدم که مرا به این نتیجه برساند که چنین تصمیمی در مسکو گرفته شده باشد."

وزیر دفاع آمریکا در عین حال تأکید کرد که ایالات متحده به حمایت از اوکراین در تلاش‌هایش برای بازگرداندن سرزمین‌هایی که تصمیم به اتحاد مجدد با روسیه گرفته‌اند، ادامه خواهد داد.

روز گذشته "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه ایالات متحده گفت که واشنگتن در حال آماده‌سازی طرحی برای اقدام فوری در صورت استفاده احتمالی روسیه از سلاح‌های هسته‌ای در اوکراین است، در عین حال، وزیر خارجه یادآور شده بود که تاکنون هیچ اقدامی برای مشکوک شدن به مسکو در قصد استفاده قریب الوقوع از سلاح هسته‌ای دیده نشده است.

آلکسی ارخوف، سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار روسیه در ترکیه نیز روز شنبه اعلام کرد که نمایندگان کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال بحث و بررسی امکان استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه در صورت لزوم هستند.

در این رابطه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه هفته گذشته در یک سخنرانی تلویزیونی خطاب به مردم کشورش، به اظهارات برخی از مقامات عالی‌رتبه کشورهای پیشروی ناتو درباره امکان و قابل قبول بودن استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه اشاره و تأکید کرده بود: ما شاهد باج‌خواهی هسته‌ای از سوی غرب هستیم، در حالی که مسکو بارها تأکید کرده است که جنگ هسته‌ای نباید آغاز شود، برای اینکه هیچ‌کس نمی‌تواند در آن پیروز شود.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هفته گذشته اعلام کرد که همه کشورها باید تصور احتمال پیروزی در یک جنگ هسته‌ای را کنار بگذارند و در لفاظی‌های مربوط به این موضوع «یک قدم به عقب برگردند». به‌عقیده وی، حتی نباید در باره این مسئله صحبت کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار