کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

زلنسکی: اوکراین هرچه زودتر به ناتو ملحق شود

رئیس جمهور اوکراین خواستار تسریع روند پیوستن این کشور به پیمان آتلانتیک شمالی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین عصر جمعه به طور رسمی خواستار تسریع روند پیوستن این کشور به پیمان آتلانتیک شمالی شد.

وی همچنین گفت تا زمانی که پوتین رئیس جمهور روسیه است، اوکراین با مسکو مذاکره نخواهد کرد.

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که پوتین عصر جمعه به طور رسمی سند الحاق 4 منطقه از اوکراین به روسیه را امضا کرد.

وی در مراسم امضای اسناد الحاق مناطق جدید به روسیه گفت: «مردم انتخاب خود را انجام داده‌اند. دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپروژیا سرنوشت مشترکی با روسیه دارند». وی افزود مردم این مناطق برای همیشه شهروند روسیه می‌شوند.

او در ادامه در اشاره به خلف وعده غرب در خصوص عدم گسترش ناتو گفت: وعده عدم گسترش ناتو به شرق به یک فریب کثیف تبدیل شده است. این غرب بود که اصل تخلف‌ناپذیری مرزها را زیر پا گذاشت و حالا تصمیم می‌گیرد چه کسی حق تعیین سرنوشت خود را دارد و چه کسی ندارد. غرب هیچ حق اخلاقی برای صحبت درباره دموکراسی ندارد.

پوتین سپس با تاکید بر این که «روسیه تمدنی بزرگ است که یک هزار سال دوام آورده است»، گفت: غرب به دنبال فرصتی برای تضعیف و نابودی روسیه است. اکنون شاهد گسترش روس‌هراسی توسط غرب، همانطور که تلاش می‌کند تا فرهنگ نئولیبرالی خود را به عنوان الگو پیش ببرد، هستیم. نظم جهانی غرب آزاد نیست، ریاکارانه و پر از دروغ است.

رئیس‌جمهور روسیه در سخنانش به دلار آمریکا هم اشاره کرد و گفت: شما نمی‌توانید با کاغذ مردم را تغذیه کنید، به غذا (برای این کار) نیاز دارید.

او همچنین در خصوص فضاسازی اخیر علیه روسیه درباره استفاده احتمالی این کشور از تسلیحات اتمی گفت: آمریکا اولین در جهان بود که از تسلیحات اتمی استفاده کرد و سابقه ایجاد کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار