به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از کانونها و موسسات فعال در عرصه زنان، بیانیهای را در محکومیت اغتشاشات اخیر کشور، صادر کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
هوالعزیز
در روزهایی که رویداد بزرگ پیاده روی اربعین حسینی با حضور میلیونها انسان مومن و وارسته در حال برگزاری بود، ناگهان سرتیتر خبرها از این رویداد، به حادثه مرگ مهسا امینی تغییر یافت؛ حادثه تلخی که شاهد انتشار سریع خبر ان به شکلی وسیع و پرتیراژ در همه رسانه ها مخصوصا رسانه های معاند جمهوری اسلامی ایران بودیم و خیلی زود مشخص شد که این خبر تنها بهانهای است برای شانتاژ و هیاهوی رسانهای با هدف براندازی جمهوری اسلامی.این در حالی بود که از اولین ساعت وقوع حادثه، تمامی مقامات مسئول از رئیس جمهور گرفته تا رئیس قوه قضائیه و فرماندهی نیروی انتظامی ضمن ابراز تاسف و همدردی با خانواده مهسا امینی، دستور قاطع برای پیگیری علل و عوامل حادثه را صادر کردند.
در این میان آنچه مهم است محوریت زنان در این حوادث و استفاده ابزاری از حضور و کنشگری زنان در تقابل با نظام جمهوری اسلامی ایران و مبانی ارزشی انقلاب اسلامی است. از این رو ما زنان انقلابی و ولایتمدار بر خود فرض می بینیم در رابطه با این فتنه نکاتی اساسی را یادآور شویم: ۱- بخش مهمی از هیاهوهای رسانهای در این روزها حول محور دفاع از حقوق زنان و آزادی زنان و... شکل گرفت و این در حالی است که بیشترین نقض حقوق زنان در کشورهایی صورت میگیرد که طراح و هدایتگر این جنجالها هستند، رژیم سرمایهداری آمریکا نه تنها در کشورش برای حقوق زنان جایگاهی قائل نیست، بلکه کارنامه این رژیم در اشغالگری و تجاوز به خاک افغانستان، عراق، سوریه و... مملو از نقض آشکار حقوق زنان است و سابقه رژیم مرتجع سعودی در سلب اولیه ترین حقوق انسانی زنان معلوم است.
با این وصف دلسوزی های فریبکارانه این رژیم ها برای حقوق دختران و زنان ایرانی را کدام عقل سلیمی باور می کند؟ و کدام وجدان بیداری می تواند روند فزاینده رشد و پیشرفت زن مسلمان ایرانی را در طول چهار دهه اخیر انکار ورزد؟
۲-ما هم مانند همه هموطنانمان در مرگ مهسا امینی اندوهناک و متاسفیم و خواستار بررسی دقیق ابعاد این حادثه و روشن شدن علل آن هستیم. اما دستمایه گشتن این رخداد برای تضعیف نیروی انتطامی را خلاف مصالح عمومی و بضرر مردم می دانیم که جان و مال وحیثیت شان باید توسط این دستگاه مورد حمایت و صیانت قرار گیرد. البته نکته تامل برانگیز در اجرای قانون حجاب در کشور ما آن است که در پیاده کردن این قانون که جنبه های مهم اجتماعی و فرهنگی دارد، تنها دستگاهی که به وظیفه خود عمل می کند، نیروی انتطامی است و بیش از ۳٠ دستگاه فرهنگی و فرهنگساز که باید متولی تبیین و اموزش فلسفه و کارکرد حجاب باشند، دچار انفعال و کم کاری شدید بوده اند.
۳- بنظر می رسد که این حادثه بهانهای بوده است برای کلید زدن فتنهای که از رسانههای معاند و سرویسهای اطلاعاتی دشمنان جمهوری اسلامی آغاز شده است و نهایتا به شکل اغتشاشهای خشونت بار و وحشیانه به کف خیابان کشیده شده است تا در امنیت و نظم مردم اختلال ایجاد کند. در این صورت انتظار میرود دستگاههای اطلاعاتی و انتظامی و هم قوه قضائیه در برخورد با عوامل این فتنه و بازگرداندن آرامش و امنیت به جامعه با جدیت و قاطعیت عمل کنند. در این راستا توجه به نقش سلبریتی های مذبذب و بی ریشه و برخورد اصولی با انها قطعا یکی از مطالبات جدی است.
۴- هفته دفاع مقدس که در آن واقع شدهایم، یادآور این حقیقت روشن است که ملت غیور و مقاوم ایران اسلامی در رویارویی با بدخواهان و دشمنان این نظام مقدس در صحنه حاضر و آماده هرگونه فداکاری و ایثار هستند و آزمون های بزرگی را در این زمینه پشت سر گذاردهاند و از همه آنها هم سرافراز بیرون آمدهاند و این فتنه هم که در قیاس با آن همه، وزن و اهمیتی ندارد، با همین حضور و میدانداری امت حزب الله مخصوصا زنان انقلابی ریشه کن خواهد شد.
در نهایت ما زنان انقلابی که خود را دلبسته و پای بند انقلاب و نظام اسلامی میدانیم، ضمن اینکه خواستار اصلاح و بهینهسازی روشهای اجرای قانون حجاب متناسب با جنبههای اجتماعی و فرهنگی این امر واجب دینی هستیم، اعلام میداریم که زنان مومن و انقلابی ایران زمین در طریق صیانت از ارزشهای مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی با قدرت و صلابت ایستادهاند و اجازه نمیدهند که بدخواهان و دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب اسلامی به دستاوردهای ارزنده ای که حاصل ایثار و فداکاری خیل شهیدان و مجاهدان پاکباز بوده است، کمترین خدشه ای وارد کنند.
۱ -کانون فرهنگی بانو مجتهده امین
۲ -موسسه فرهنگی حدیث هدایت
۳ -جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی
۴ -گروه مواسات مادری
۵- مجمع داد اندیشی زنان مسلمان
۶ -کانون فرهنگی تکریم زن وخانواده
۷- موسسه فرهنگی هنری شبستان
۸- موسسه فرهنگی اجتماعی ندای بُشرا
۹ -جامعه فاطمیون
۱٠ کانون مدیران زن
۱۱ -گروه بانوان کانون مرکزی نخبگان حقوقی سازمان بسیج حقوقدانان کشـور
۱۲- موسسه صیانت از حقوق زنان
۱۳- دخت ایران
۱۴ -انجمن بیان ایران
۱۵- مشکات اندیشه
۱۶- نعیما بانو
۱۷- موسسه رهپویان فرهنگ و هنر
۱۸- موسسه فرهنگی قرآنی قرآن یاوران
۱۹- کانون فرهنگی مذهبی بانوان لرستان
۲٠- هیأت مذهبی فرهنگی فاطمه زهرا سلام الله علیها
۲۱- انجمن دوستداران خانواده موفق
۲۲- صهبای بصیرت
۲۳- مجمع زنان پیرو ادیان توحیدی
۲۴- مرکز توانمندسازی زنان و خانواده
۲۵- موسسه امدادگران عاشورا
۲۶- موسسه قدر علوی
فارس