ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

علت گرایش جوانان به خالکوبی

یک کارشناس روانشناسی گفت: امروزه خالکوبی در جوامع شیوع پیدا کرده و به شکل هنر ارائه می‌شود و اولین دلیل شیوع خالکوبی مدگرایی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مریم شفیع تالی، کارشناس ارشد روانشناسی در مورد بررسی تبعات جسمی و روانی شیوع خالکوبی در جامعه گفت: علت گرایش جوانان به خالکوبی برخی اختلالات روانی که مهمترین آن اختلالات شخصیت نمایشی است، می‌باشد.

 

وی افزود: افرادی که دارای اختلالات نمایشی هستند دوست دارند دیده شوند و مورد توجه قرار بگیرند و از دیده شدن لذت می‌برند و نیاز آن‌ها با دیده شدن ارضا می‌شود.

 

این کارشناس ارشد روانشناسی افزود: انجام خالکوبی یک کار درد آور است و با توجه به اینکه انسان‌ها فطرتا از درد و رنج دوری می‌کنند، انگیزه‌های بزرگی باعث می‌شود که جوانان و نوجوانان به سمت خالکوبی تمایل داشته باشند و در افرادی که اختلالات نمایشی دارند این دیده شدن انگیزه بزرگی محسوب می‌شود.

 

شفیع تالی با بیان اینکه این افراد این درد را تحمل می‌کنند، چون دوست دارند دیده شوند و این رفتار آن‌ها نشات گرفته از رفتار و دیده نشدن آن‌ها در خانواده‌ها است بیان داشت: زمانی که خانواده‌ها با رفتار‌های سلطه گری فرزندان خود را تربیت می‌کنند فرزندان به دلیل اینکه مدام تحت کنترل هستند و استقلالی ندارند دچار کمبود‌های شخصیتی می‌شوند و عزت نفس آن‌ها پایین می‌آید و اعتماد به نفس آن‌ها کم می‌شود و با بزرگ شدن می‌خواهند این کمبود‌ها را جبران کنند که یکی از آن‌ها همین خالکوبی هاست که نشان دهد فرد بزرگ و قوی شده است.

 

این روانشناس ادامه داد: خانواده‌ها در شناسایی عوامل گرایش به خالکوبی و زمینه ایجاد این انگیزه‌ها و عقده‌های روانی می‌توانند کمک کنند.

وی گفت: برخی از جوانان نیز برای ثبت در مسابقات گینس و انجام ۱۰۰ درصد خالکوبی روی بدن اقدام به این کار می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر