آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

علت گرایش جوانان به خالکوبی

یک کارشناس روانشناسی گفت: امروزه خالکوبی در جوامع شیوع پیدا کرده و به شکل هنر ارائه می‌شود و اولین دلیل شیوع خالکوبی مدگرایی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مریم شفیع تالی، کارشناس ارشد روانشناسی در مورد بررسی تبعات جسمی و روانی شیوع خالکوبی در جامعه گفت: علت گرایش جوانان به خالکوبی برخی اختلالات روانی که مهمترین آن اختلالات شخصیت نمایشی است، می‌باشد.

 

وی افزود: افرادی که دارای اختلالات نمایشی هستند دوست دارند دیده شوند و مورد توجه قرار بگیرند و از دیده شدن لذت می‌برند و نیاز آن‌ها با دیده شدن ارضا می‌شود.

 

این کارشناس ارشد روانشناسی افزود: انجام خالکوبی یک کار درد آور است و با توجه به اینکه انسان‌ها فطرتا از درد و رنج دوری می‌کنند، انگیزه‌های بزرگی باعث می‌شود که جوانان و نوجوانان به سمت خالکوبی تمایل داشته باشند و در افرادی که اختلالات نمایشی دارند این دیده شدن انگیزه بزرگی محسوب می‌شود.

 

شفیع تالی با بیان اینکه این افراد این درد را تحمل می‌کنند، چون دوست دارند دیده شوند و این رفتار آن‌ها نشات گرفته از رفتار و دیده نشدن آن‌ها در خانواده‌ها است بیان داشت: زمانی که خانواده‌ها با رفتار‌های سلطه گری فرزندان خود را تربیت می‌کنند فرزندان به دلیل اینکه مدام تحت کنترل هستند و استقلالی ندارند دچار کمبود‌های شخصیتی می‌شوند و عزت نفس آن‌ها پایین می‌آید و اعتماد به نفس آن‌ها کم می‌شود و با بزرگ شدن می‌خواهند این کمبود‌ها را جبران کنند که یکی از آن‌ها همین خالکوبی هاست که نشان دهد فرد بزرگ و قوی شده است.

 

این روانشناس ادامه داد: خانواده‌ها در شناسایی عوامل گرایش به خالکوبی و زمینه ایجاد این انگیزه‌ها و عقده‌های روانی می‌توانند کمک کنند.

وی گفت: برخی از جوانان نیز برای ثبت در مسابقات گینس و انجام ۱۰۰ درصد خالکوبی روی بدن اقدام به این کار می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده