۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

هیچ محدودیتی در خرید نان برای مردم وجود ندارد

مشاور وزیر اقتصاد گفت: برخلاف شایعات و گزارشات نادرستی که عموما در برخی رسانه‌ها منتشر می‌شود، در طرح هوشمند سازی یارانه نان هیچگونه محدودیتی در خرید نان برای مردم وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جلال در خصوص آخرین اطلاعات و داده‌های مربوط به طرح هوشمندسازی یارانه نان اظهار کرد: بیش از 96 درصد نانوایی‌های کشور به زیرساخت کارتخوان هوشمند تجهیز شده‌اند.

 

وی افزود: حدود 135 روز از شروع طرح می‌گذرد و در فاز نخست طرح، تمام نانوایان با تجهیز شدن به این زیرساخت در پایان هر شب، متناسب با عملکرد فروش نان ثبت‌شده در کارتخوان‌های هوشمند خود، از کمک‌هزینه جبران افزایش هزینه اجاره و دستمزد بهره‌مند می‌شوند و این کمک‌هزینه در فاز بعد ترمیم خواهد شد.

 

مشاور وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: تاکنون فروش بیش از 9 میلیارد قرص از انواع نان در این سامانه در این مدت ثبت شده است که معادل نان مورد نیاز کل جمعیت جهان در یک روز است.

 

جلال توضیح داد: برآوردهای آماری بر پایه داده‌های به دست آمده نشان می‌دهد که انحراف مصارف آرد، برای تولید نان حدود 25 میلیون نفر در روز کفایت می‌کند.

 

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از 92 میلیون کارت بانکی یکتا و منحصر به فرد در سامانه، سابقه خرید داشته‌اند و به طور متوسط هر خانوار، سه روز یک بار نسبت به خرید نان اقدام می‌کند.

 

مشاور وزیر اقتصاد بیان کرد: حدود 38 درصد آردهای خبازی در کشور برای تولید نان لواش، 25 درصد برای انواع نان تافتون، 25 درصد برای تولید انواع بربری و 10 درصد برای تولید انواع سنگک و 2 درصد برای تولید سایر انواع نان‌ها استفاده می‌شود.

 

جلال متذکر شد: برخلاف شایعات و گزارشات نادرستی که عموما در برخی رسانه‌ها منتشر می‌شود، در این طرح، هیچگونه محدودیتی در خرید نان برای مردم وجود ندارد.وی ادامه داد: با توجه به عدم تغییر قیمت نان در این طرح، هزینه متوسط روزانه خرید نان به ازای هر نفر در کشور، حدود 1000 تومان است./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار