نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

گشت‌‌‌زنی جنگنده‌های انگلیس از ترس حمله روسیه

گشت‌‌‌زنی جنگنده‌های انگلیس از ترس حمله روسیه وزارت دفاع انگلیس روز دوشنبه از گشت‌های هوایی جنگنده‌های «تایفون» خود در شرق اروپا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۳۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «وزارت دفاع انگلیس» جنگنده‌های تایفون و یک فروند هواپیمای سوخترسان «وویجر» نیروی هوایی انگلیس برای کمک به امنیت حریم هوایی شرقی ناتو از اسکاتلند به لهستان در حال انجام گشت‌های هوایی هستند. جت‌های تایفون نیروی هوایی انگلیس اخیرا نیز به همین منظور به پرتغال پرواز کردند تا توانایی خود را در غرب مدیترانه نشان دهند.

به نوشته وبگاه وزارت دفاع انگلیس، این ماموریت هوایی در این برهه به دلیل حمله روسیه به اوکراین و اقدام ناتو برای محافظت از کشورهای عضو در جناح شرقی برابر تهاجم احتمالی روسیه مهم است. ناتو در پاسخ به حمله روسیه به اوکراین، شمار جنگنده‌های آماده‌باش خود را در سراسر اروپای شرقی افزایش داده است.

سرلشکر «یورگ لبرت» رئیس ستاد فرماندهی هوایی ناتو پیشتر گفته بود که نیروی هوایی ناتو حضور خود را در بخش شرقی ائتلاف تقویت کرده و به محافظت از ناتو برابر هرگونه تجاوز کمک می‌کند.

وزارت دفاع روسیه بارها به افزایش شمار پرواز انواع جت‌های ناتو نزدیک مرزهای روسیه و ردیابی دقیق ‌آن‌ها از سوی سامانه‌های راداری خود خبر داده و اعلام کرده که یگان‌های راداری این کشور موفق به رهگیری این اهداف هوایی شده‌اند (جزئیات بیشتر)

در تحولی دیگر، منابع رسانه‌ای روز شنبه از پروازهای بمب افکن‌های اتمی روسیه نزدیک حریم هوایی فنلاند خبر دادند.

تصاویر ماهواره‌ای پرواز بمب افکن‌های روسی از نوع «توپلوف-۹۵» و «توپلوف-۱۶۰» مستقر در پایگاه هوایی «اولینا» نزدیک حریم هوایی فنلاند را در روزهای اخیر نشان می‌دهند. این بمب‌افکن‌های روسی که قادر به حمل بمب‌های اتمی هستند.

گفته می‌شود که روسیه دارای ۱۴۴۷ کلاهک راهبردی است. پایگاه هوایی اولنیای روسیه نیز دارای ظرفیت حملات عظیم به دشمن است و استقرار بمب‌افکن‌های راهبردی روسیه در این پایگاه هوایی پیامی به ایالات متحده و ناتو است. علاوه بر آن، این پایگاه هوایی خارج از تیررس حملات نیروهای اوکراینی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار