نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اسکاتلند: در صورت استقلال به اتحادیه اروپا برمی‌گردیم

اسکاتلند: در صورت استقلال به اتحادیه اروپا برمی‌گردیم «نیکولا استورجن» وزیر اول اسکاتلند روز یکشنبه اعلام کرد در صورت استقلال این سرزمین از بریتانیا، برای بازگشت به اتحادیه اروپا درخواست خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه شبکه انگلیسی «بی‌بی‌سی»، دولت محلی اسکاتلند قصد دارد فردا (دوشنبه) سندی درباره مسائل اساسی این سرزمین از جمله ترتیبات مرزی وسیاست‌های مهاجرتی را منتشر کند.

استورجن پیش از انتشار این سند اعلام کرد: «اسکاتلند دیگر نمی‌تواند تحت کنترل وست‌مینیستر (مقر نهادهای سیاسی در لندن) باشد. در سال ۲۰۱۴ ما وعده ثبات را در ازای عدم رأی به استقلال دریافت کردیم».

وزیر اول اسکاتلندبا اشاره به وخامت وضعیت اقتصادی بریتانیا و استعفای وزیر خزانه‌داری دولت افزود: «اما در عوض ریاضت و برگزیت نصیب‌ ما شد. این‌ها مسائل کوچکی نیستند و به اقتصاد، خدمات عمومی و هزینه‌های زندگی ما لطمات واقعی وارد می‌کنند».

این مقام اسکاتلندی گفت، «شواهد قانع‌کننده‌ای» وجود دارد که کشورهای همسایه ما «ثروتمندتر، دارای تولیدات بیشتر، منصف‌تر و شادتر از اسکاتلند تحت سلطه وست‌مینیستر هستند».

دولت انگلیس هم در زمان نخست وزیری «بوریس جانسون» و هم در دوره نخست وزیری فعلی «لیز تراس» همواره با برگزاری دومین همه پرسی استقلال اسکاتلند مخالفت کرده است.

دادگاه عالی انگلیس قرار است به این مساله رسیدگی کند که آیا تصویب لایحه قانونی دومین همه پرسی استقلال از سوی پارلمان اسکاتلند که با تفویض اختیاراتی از سوی پارلمان بریتانیا در سال ۱۹۹۹ تشکیل شد امری قانونی است یا خیر./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار