دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

واکنش ظریف به تهدید نتانیاهو علیه ایران

وزیر خارجه در توئیتر نوشت: «نتانیاهو ابتدا ایران را به نابودی تهدید کرد و حالا علنا به رجزخوانی درباره موشک‌های تهاجمی[رژیم صهیونیستی] پرداخته که به گفته او بردش به همه جا می‌رسد».
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 18
کد خبر: ۱۵۳۲

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ وزیر خارجه ایران در یک پیام توئیتری به مواضع جنگ طلبانه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و بی توجهی کشورهای غربی به این مواضع انتقاد کرده است.


«محد جواد ظریف» بهد از ظهر امروز سه شنبه در شبکه شخصی خود در توئیتر نوشت: «اول، نتانیاهو درحالی که کنار کارخانه بمب اتمی ایستاده بود، ایران را به نابودی تهدید می‌کند و حالا او علنا به رجزخوانی درباره موشک‌های "تهاجمی» اش که (به گفته او) بردش به همه جا می‌رسد، می‌پردازد».


وزیر خارجه ایران افزود: « او (به رغم تهدید اتمی ایران و رجزخوانی درباره موشک‌های تهاجمی رژیم صهیونیستی) هنوز هم درباره موشک‌های دفاعی و بازدارندگی ایران ناله و شکایت می‌کند و غرب طوطی وار درباره "نگرانی‌های" او حرف می‌زند».


اظهارنظر توئیتری ظریف در ادامه انتقادهای اخیر او به مواضع آمریکا و غرب علیه برنامه دفاعی موشکی ایران مطرح شده است.


وزیر خارجه ایران در حاشیه نشست اخیر «مجمع دوحه» در قطر، ضمن رد مواضع آمریکایی‌ها علیه برنامه موشکی ایران، تاکید کرد که این برنامه برای دفاع از کشور است و واشنگتن در موضعی نیست که درباره این برنامه صحبت کند.


«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه (دیروز) در ادامه اظهارات جنگ طلبانه مقام‌های صهیونیستی، به صحبت درباره «موشک‌های تهاجمی» این رژیم پرداخت.


او مدعی شده بود که رژیم صهیونیستی دارای «موشک‌های تهاجمی» است که امکان رسیدن به هر هدفی در منطقه (غرب آسیا) را دارد».


نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس، اواخر ماه آگوست در مراسم بازدید از تاسیسات اتمی «دیمونا» ، ایران را به «محو کردن» تهدید کرده بود.


وزیر خارجه ایران پیشتر در واکنش به این سخنان نتانیاهو گفته بود: «ایران، کشوری بدون سلاح هسته‌ای، از سوی جنگ‌طلبی که در کارخانه تسلیحات هسته‌ای حضور داشته مورد تهدید اتمی قرار می‌گیرد. این بی‌شرمی خجالت‌آوری است». ‌

ارسال نظر
آخرین اخبار