تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

شهادت ۱۰۰ فلسطینی در کرانه باختری

شهادت ۱۰۰ فلسطینی در کرانه باختری هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند سازش خاورمیانه از شهادت ۱۰۰ شهروند فلسطینی در کرانه باختری رود اردن به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری اسپوتنیک، "تور ونسلاند" روز یکشنبه در بیانیه ای افزود: "شماری از این قربانیان کودکان هستندکه براثر عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری از جمله در منطقه تحت تسلط تشکیلات خودگردان فلسطین جان خود را از دست داده اند".

وی بدون اشاره به اینکه ملت فلسطین براساس موازین و قوانین بین المللی حق مشروع خود در مبارزه با اشغالگری را انجام می دهند، افزود: "من از وخیم شدن اوضاع امنیتی بویژه درگیری های مسلحانه میان فلسطینی ها و نظامیان اسرائیلی در کرانه باختری و قدس شرقی نگران هستم."

ونسلاند از رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین که با این رژیم همکاری امنیتی علیه مردم و مقاومت فلسطین انجام می دهد، خواست تا آرامش را به کرانه باختری بازگردانند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرد که در کرانه باختری برای روزهای نهم و شانزدهم اکتبر به خاطر اعیاد یهودی محدویت کامل و همه جانبه برقرار و این منطقه به طور کامل بسته می شود و گذرگاههای ارتباطی فلسطین اشغالی با نوار غزه نیز بسته خواهد شد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این محدودیت همه جانبه در یکشنبه نهم اکتبر ساعت۱۶ آغاز و روز بعد ساعت ۲۳:۵۹ به وقت محلی برداشته می شود.

وی گفت که هفته بعد نیز روز یکشنبه (۱۶ اکتبر) محدودیت کامل و همه جانبه در کرانه باختری از ساعت ۱۶ آغاز می شود و روز بعد ساعت ۲۳:۵۹ برداشته می شود.

سران رژیم صهیونیستی از بیش از دو ماه اخیر و بویژه بعد از تجاوز نظامی سه روز این رژیم به نوار غزه، با افزایش مقاومت مسلحانه و مردمی ملت فلسطین در برابر تجاوزگری این رژیم در کرانه باختری روبرو هستند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار