سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

افزایش جمعیت قطر در آستانه جام جهانی

آمار و ارقام رسمی نشان می‌دهد که در آستانه میزبانی قطر از جام جهانی ۲۰۲۲، جمعیت این کشور طی سال گذشته ۱۳.۲ درصد افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اعلام مرکز آمار قطر، جمعیت این کشور طی سال گذشته با ورود و استخدام هزاران کارگر مهاجر، با افزایش حدود ۳۷۰ هزار نفری به ۲ میلیون و ۹۴۰ هزار نفر رسیده است.

کارگران مهاجر و سایر خارجی‌های این کشور، عمده جمعیت قطر را تشکیل داده و سهم شهروندان قطری حدود ۳۸۰هزار تن است.

سازمان‌دهندگان جام جهانی ۲۰۲۲ در کشور کوچک حاشیه خلیج فارس، در مسیر آماده‌سازی برای میزبانی از این رویداد بزرگ، با کمبود نیروی کار مواجه هستند. دوحه انتظار دارد یک میلیون و ۲۰۰ هزار بازدیدکننده برای بزرگ‌ترین رویداد تک‌ورزشی جهان به این کشور سفر کنند.

بر اساس گزارش‌ها، اپراتور هتل‌های قطر به منظور خدمت‌رسانی به ۶۵ هزار اتاق در آپارتمان‌ها و خانه‌های اجاره‌ای برای هواداران ۱۲ هزار نیرو استخدام کرده است.

مطابق توافق اخیر قطر و ترکیه، آنکارا قرار است بیش از ۳ هزار پلیس ضدشورش به دوحه اعزام کند و پاکستان نیز توافق کرده تا در جریان برگزاری جام، نیرو به قطر بفرستد.

قطر در راستای میزبانی از جام جهانی به عنوان نخستین کشور عربی میزبان این تورنمنت، چندین بزرگراه، هفت ورزشگاه، چندین و چند هتل و آسمان‌خراش احداث کرده و دست کم ۲۲۹ میلیارد دلار در بخش زیرساخت‌ها هزینه کرده است. حدود نیمی از جمعیت قطر در صنعت ساخت‌وساز این کشور فعال هستند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که در سال‌های پس از جام جهانی، جمعیت قطر سالانه حدود ۱.۲ درصد کاهش یافته و تا سال ۲۰۲۷ به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد.

بیست‌ودومین دوره رقابت‌های جام جهانی از ۲۰ نوامبر تا ۱۸ دسامبر(۲۹ آبان تا ۲۷ آذرماه ۱۴۰۱) برگزار خواهد شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر