پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

دمشق انفجار پل کریمه را محکوم کرد

دمشق انفجار پل کریمه را محکوم کرد وزارت خارجه سوریه طی بیانیه‌ای انفجار دو روز پیش بر روی پل کریمه را به شدت محکوم و بار دیگر با مسکو اعلام همبستگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه سوریه، انفجار در پل کریمه و تخریب بخشی از آن را، به شدت محکوم کرد.

بعد از آن که بامداد شنبه پیش بخشی از پل کریمه بر اثر انفجار یک کامیون تخریب شد، یک مقام ارشد اوکراینی گزارش‌های روسیه مبنی بر این که کی‌یف پشت این حمله بوده را تایید کرد و به شرط ناشناس ماندن به دلیل منع دولتی برای صحبت درباره این انفجار افزود سرویس اطلاعاتی اوکراین این انفجار را با استفاده از بمبی که روی کامیونی که از روی پل عبور می‌کرد قرار داده شده بود، سازماندهی کرد.

دمشق نیز، امروز (دوشنبه، ۱۰ اکتبر) طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «وزارت خارجه سوریه حمله تروریستی که پل کریمه را هدف قرار داد و تحقیقات نشان می‌دهد که سرویس‌های اطلاعاتی در کی‌یف آن را انجام داده‌اند، به شدت محکوم می‌کند».

در ادامه این بیانیه، دمشق بار دیگر ضمن اعلام همبستگی با روسیه و ایستادن در کنار آن، بر حق مسکو برای اتخاذ کلیه اقدامات لازم برای حمایت از امنیت ملی خود و پایان دادن به تجاوزهای ناتو که تهدیدی جدی برای امنیت و صلح در اروپا و جهان به شمار می‌رود، تاکید کرد.

وزارت خارجه سوریه افزود: «این اقدام تروریستی که از سوی آمریکا و ابزارهای آن در غرب محکوم نشد، به وضوح نشان دهنده همدستی و مشارکت کامل غرب در هدف قرار دادن جمهوری فدرال روسیه با هدف حفظ هژمونی غرب بر جهان است».

بامداد شنبه پیش بود که وقوع انفجار در پل کریمه و فرو ریختن بخشی از سازه آن خبرساز شد. با گذشت ساعتی بعد از انتشار خبرها درباره انفجار در پل کریمه، «کمیته ملی ضد تروریسم» روسیه اعلام کرد که یک کامیون روی پل منفجر شده و باعث آسیب به پل کریمه شده است. به گفته این کمیته، این فرض وجود دارد که انفجار، کار نیروهای عملیات ویژه اوکراین باشد.

پل کریمه، این شبه‌جزیره را به سرزمین اصلی روسیه متصل می‌کند. کریمه بعد از همه‌پرسی سال ۲۰۱۴ از اوکراین جدا و به روسیه ملحق شد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه عصر یک شنبه با اشاره به این حادثه، اوکراین را به تروریسم دولتی متهم و اعلام کرد که سرویس ویژه اوکراین عامل طراحی و اجرای عملیات تروریستی انفجار پل کریمه بوده است.

وی که این سخنان را پس از دیدار با «الکساندر باستریکین» رئیس کمیته تحقیقات روسیه مطرح می‌کرد، افزود: «همانطور که شما گزارش دادید، تردیدی وجود ندارد که این اقدامی تروریستی با هدف تخریب زیرساخت‌های مهم غیرنظامی روسیه بوده است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار