تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

پوتین: تصمیم ناتو عامل نابودی دولت لیبی بود

رئیس‌جمهور روسیه با اعلام اینکه تصمیمات ناتو باعث نابودی دولت لیبی شد، اقدامات این سازمان را علت ایجاد هرج و مرج در این کشور دانست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 05
کد خبر: ۱۵۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، که به منظور انجام دیدار‌های رسمی در رم، پایتخت ایتالیا به سر می‌برد، با سرجیو ماتارلا و جوزپه کونته، رئیس جمهور و نخست وزیر این کشور، دیدار و گفتگو کرد.

او در نشست رسانه‌ای مشترک با کونته در پاسخ به یک سوال مربوط به بحران اخیر لیبی گفت: قبل از اینکه درباره شرایط کنونی لیبی بپردازیم باید درباره آنکه این بحران چرا و چگونه آغاز شد، صحبت کنیم. تصمیم ناتو عامل تخریب دولت لیبی بود. نتیجه را می‌بینید، هرج و مرج. گروه‌های مسلح در حال درگیری هستند. ما خواستار آتش‌بس فوری، آغاز مذاکره میان طرف‌ها و روند عادی‌سازی هستیم.

 

رئیس جمهور روسیه در بخشی دیگر از اظهاراتش گفت: خواسته ما حصول توافق تجاری میان آمریکا و چین است. در حال حاضر جهان با مشکل اقتصادی جدی مواجه بوده و سرانه درآمد و حجم تجارت جهانی سال آینده کاهش خواهد یافت. از این رو باید برای این توافق هر کاری لازم باشد، انجام داد. ما نیز از حصول آن خوشحال خواهیم شد، می‌دانم که مقامات عالی‌رتبه چین آماده انعطاف برای این توافق هستند. باید نتیجه را دید.

کونته نیز جنگ داخلی لیبی و مشکلات مهاجران را نگرانی مشترک دو کشور خواند و گفت: از سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس فوری حمایت خواهیم کرد.

 

پوتین در دیدار با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، نیز به بررسی بحران‌های سوریه، ونزوئلا و اوکراین پرداخت. یکی از نکات جالب این دیدار اظهارات پاپ فرانسیس خطاب به پوتین مبنی بر آنکه «برایم دعا کن» و پاسخ وی «دیدار جالب و بسیار مهمی بود، از وقتی که دادید متشکرم» بود.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار