دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پاپ خواستار ایجاد گذرگاه انسانی در لیبی شد

رهبر کاتولیک‌های جهان در واکنش به تحولات اخیر در لیبی، از ایجاد یک گذرگاه انسانی برای کمک به پناهجویان حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان امروز یکشنبه خواستار ایجاد گذرگاهی در لیبی شد تا به این وسیله بتوان به پناهجویان کمک کرد.

بنابر گزارش شبکه خبری ال‌بی‌سی، سخنرانی پاپ در واکنش به بمباران یک مرکز پناهجویان که مرگ بیش از ۵۰ نفر را به دنبال داشت، صورت گرفت. طبق برآورد سازمان ملل، شمار کشته‌ها ۵۳ نفر اعلام شد که شش نفر از آنها کودک بودند. ضمن اینکه ۱۳۰ نفر هم زخمی شدند.

 

پاپ پس از دعا برای پناهجویان گفت: «گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می دهد، برخی از پناهجویان و مهاجران را نیروهای نظامی جامعه در حین فرار هدف قرار داده‌اند. جهانی نمی‌تواند اجازه چنین اقدامات خطرناکی را بدهد.»

رهبر کاتولیک‌های جهان در مراسم دعای امروز، همچنین به قربانیان اخیر در افغانستان، مالی، بورکینافاسو و نیجر اشاره کرد.

 

به دنبال حمله هوایی روز سه‌شنبه، «فتحی باشاغا» وزیر کشور دولت وفاق ملی در مصاحبه با روزنامه «وال استریت ژورنال» گفت که بمب استفاده شده در این حمله عادی نبوده و این حمله توسط یک جنگنده اماراتی نوع «اف-۱۶» صورت گرفته است.

از حدود چهار ماه پیش که حملات نیروهای حفتر برای تصرف طرابلس پایتخت لیبی آغاز شده است، این نیروها با وجود حمایت‌های امارات، مصر و عربستان سعودی با مقاومت شدید نیروهای دولت وفاق ملی مواجه شده‌اند.

شورای امنیت همچنین در خصوص «وخامت اوضاع انسانی در لیبی ابراز نگرانی شدید کرد و از تمامی طرفین خواست اجازه دسترسی کامل را برای سازمانهای بشردوستانه فراهم آورند.» این نهاد سازمان ملل همچنین اعلام کرد که «درباره اوضاع مراکز بازداشت (اردوگاه پناهجویان) که در حیطه وظایف دولت لیبی است، بسیار نگران است.»

منبع : فارس

ارسال نظر