پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

تقابل ستاره زخم خورده پرسپولیس با یحیی گل‌محمدی

لک – بیرو در سکوت کر کننده ورزشگاه آزادی می‌تواند جذابیت بزرگ بازی آخر هفته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هر هفته که از لیگ بیست و دوم می‌گذرد یک تقابل جالب و جذاب بین پرسپولیسی‌های فصل قبل با تیم امسال و یحیی گل‌محمدی داریم. در بازی هفته دوم مهدی شیری، سعید آقایی و احسان پهلوان مقابل یحیی گل محمدی و همبازیان‌شان قرار گرفتند که یحیی در آن مسابقه محروم بود و روی نیمکت ننشست. در بازی هفته پنجم نوبت به تقابل با داود فنایی و مظاهر رحیم‌پور در دیدار با هوادار رسید که مثل بازی دوستانه چند روز قبل تقابل سردی بین گل‌محمدی و دستیاران سابقش رخ داد و این تقابل هم چیز خاصی نداشت.

 

هفته هفتم نوبت به تقابل با رضا اسدی رسید که به‌عنوان یک ستاره به پرسپولیس آمد و در نقش یک مهره شکست خورده رفت. اسدی هم کار خاصی مقابل پرسپولیس نکرد، اما تیمش برنده شد و سر بالا از آزادی رفت. هفته قبل و در مصاف با سپاهان هم نوبت به رویارویی با رامین رضاییان رسید. رامین هم برخورد سردی با یحیی داشت و به نظر می‌رسید اصلاً دوست نداشت سمت گل محمدی برود و به نوعی در رودربایستی قرار گرفت. همچنین به نظر می‌رسید او خیلی دوست دارد در این بازی کار بزرگی انجام دهد که موفق نشد ضمن اینکه کل کل عجیبی با مهدی ترابی داشت و البته او را از کار انداخت.


حالا و برای بازی هفته نهم به یک تقابل جالب و جذاب دیگر بین بازیکنان فصل قبل و تیم این فصل رسیدیم. پنجشنبه پرسپولیس مقابل مس رفسنجان بازی خواهد کرد و این بار نوبت تقابل حامد لک با یحیی گل‌محمدی و پرسپولیسی‌هاست.

 

لک دو فصل برای پرسپولیس بازی کرد؛ یک فصل عالی با ۱۷ کلین شیت، رفتن به فینال آسیا و قهرمانی لیگ برتر و فصل دوم با افت فاحش، عملکرد ضعیف و شناخته شدن به‌عنوان عامل از دست رفتن قهرمانی همراه با حواشی زیادی مثل درگیری و قهر با داود فنایی و ... که قطعاً روی عملکردش تأثیر منفی گذاشت.

 

لک به‌عنوان یک مهره شکست خورده و ناکارآمد از پرسپولیس رفت، اما در مس رفسنجان دوباره اوج گرفت.

 

نکته ویژه و جالب درباره حامد لک اینکه او طی ۸ بازی گذشته فقط سه گل دریافت کرده است. آماری دقیقاً مشابه با علیرضا بیرانوند در پرسپولیس. هر دو تیم به همراه ذوب‌آهن و فولاد کمترین گل خورده را تا اینجای فصل داشته‌اند و قطعاً نقش حامد لک به اندازه بیرانوند در ثبت این آمار مهم بوده است.

 

همین آمار نشان می‌دهد لک و بیرو از شروع فصل دوئل جذاب و تازه‌ای را از راه دور و به شکلی غیر مستقیم آغاز کرده‌اند و با اینکه کیفیت و اهداف تیم‌هایشان متفاوت است، اما از حیث آمار شخصی دنبال یک هدف می‌گردند؛ ثبت بیشترین تعداد کلین شیت و رسیدن به دستکش طلایی.

 

لک و بیرو زمانی گلر‌های دو و سه تیم ملی به حساب می‌آمدند. هر دو قبل از جام جهانی ۲۰۱۴ از تیم ملی خط خوردند، اما هرچقدر که بعد از آن بیرو در تیم ملی پیشرفت کرد و چهار سال بعد در روسیه فیکس شد، لک از تیم ملی فاصله گرفت. بعد از آن هم لک تنها یک مقطع و زمانی که برای فولاد بازی می‌کرد به تیم ملی دعوت شد و غالباً تماشاگر درخشش بیرو در تیم ملی بود و حتی شانس تمرین کردن کنار او را هم پیدا نمی‌کرد.

 

گفته می‌شود لک و بیرو رابطه چندان جالبی با هم ندارند و شاید همین مسأله تقابل دو گلر مس و پرسپولیس را از فاصله حدوداً ۱۰۰ متری جذاب کند. مصاحبه‌های سیدی مربی گلر‌های حامی بیرو و حرف‌های لک علیه او را یک بار دیگر مرور کنید. در عین حال برخی معتقدند مطرح شدن نام بیرانوند برای بازگشت به پرسپولیس از اوایل فصل گذشته یکی از دلایل اصلی افت شدید حامد لک در پرسپولیس بود و اگر اینگونه باشد لک از حضور بیرو در پرسپولیس اصلاً خوشحال نیست.

 

البته لک با یحیی گل‌محمدی رابطه خوبی دارد و پیش‌بینی می‌شود قبل از شروع مسابقه برخورد گرمی با او داشته باشد. لک در پرسپولیس با کادر فنی چالش‌هایی داشت، اما بیشترینش با داود فنایی بود. سختگیری‌های بیش از حد فنایی و قهر و آشتی‌های او با لک در افت حامد تأثیر داشت و حالا که فنایی روی نیمکت پرسپولیس نیست لک یاد روز‌های سختش در ورزشگاه شهید کاظمی نخواهد افتاد.

 

با در نظر گرفتن تقابل ویژه حامد لک و بیرانوند، بازی پرسپولیس – مس از یک منظر دیگر جذاب خواهد بود. اینکه کدام دروازه‌بان در این بازی گل بخورد و از دیگری عقب بیفتد می‌تواند این بازی را برای مهاجمان دو تیم نزدیک، نفسگیر و دشوار کند. اگر تماشاگری در ورزشگاه باشد تقابل هواداران پرسپولیس با حامد لک هم جذاب خواهد بود و باید دید آن‌ها چگونه از او استقبال می‌کنند، اما اگر خبری از تماشاگر نشد، دوئل

 

لک – بیرو در سکوت کر کننده ورزشگاه آزادی می‌تواند جذابیت بزرگ بازی آخر هفته باشد./ایران ورزشی

ارسال نظر