غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ژنرال اسرائیلی: حزب‌الله، تل‌آویو را به زانو درآورد

یکی از ژنرال‌های رژیم صهیونیستی ضمن حمله به توافق ترسیم مرزهای دریایی با بیروت، تاکید کرد جنبش حزب‌الله لبنان این رژیم را به زانو درآورده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «امیر آویوی» یکی از ژنرال‌های ذخیره رژیم صهیونیستی به عنوان مدیر «مجمع امنیت اسرائیل» به صف مخالفان توافق ترسیم مرزهای آبی با لبنان پیوسته و رضایت تل‌آویو به آن را نشانه ضعف و شکست دانسته است.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، آویوی ضمن حمله به توافقی که بیروت و تل‌آویو برای ترسیم مرزهای آبی به آن دست یافتند، گفت: «حزب الله، اسرائیل را به زانو درآورده و تحت سلطه خود گرفت».

ژنرال اسرائیلی در ادامه افزود: «ما در اینجا شاهد یک رخداد تاریخی خطرناک هستیم که در آن حزب‌الله ما را تهدید می‌کند و از سوی دیگر ما خیلی سریع مواضعی را که قبل از انتخابات لبنان اعلام می‌کردیم، پس گرفتیم».

علی‌رغم استقبال تل‌آویو و موضع رضایت‌بخش بیروت از پیش‌نویس توافق مرزهای دریایی، آویوی معتقد است که «دست‌یابی به توافق یک آرامش موقت است که هیچ معنایی در مورد استراتژی‌های بلندمدت [تل‌آویو] ندارد».

امروز (سه شنبه، ۱۱اکتبر/۱۹مهر) «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از پذیرش طرح نهایی آمریکا برای ترسیم مرزهای دریایی با لبنان خبر داده و مراتب رضایت تل‌آویو را اعلام کرد.

لاپید ضمن اطلاع این موضوع که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی فردا برای تصویب توافق ترسیم مرزهای آبی با لبنان جلسه خواهد داشت، این توافق را یک پیروزی تاریخی برای رژیم صهیونیستی خواند و گفت که این توافق همه خواسته‌های امنیتی و اقتصادی این رژیم را برآورده می‌کند.

در مقابل، دفتر ریاست‌جمهوری لبنان ​«میشل عون» طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نسخه رسمی، نهایی و اصلاح شده ارائه شده از سوی «آموس هوچشتاین» میانجی‌گر آمریکایی درباره توافق ترسیم مرزهای دریایی در جنوب را از «الیاس بوصعب» معاون رئیس‌ پارلمان دریافت کرده است. «نسخه نهایی این پیشنهاد، برای لبنان رضایت بخش است، خواسته‌های آن را برآورده و از حقوق آن در ثروت طبیعی محافظت می‌کند».

عبری در حالی که صبح روز یکشنبه (9مهر) بر روی آغاز استخراج گاز از میدان کاریش مانور می‌دادند، پس از گذشت چند ساعت، به توضیح اصل ماجرا پرداختند و اعلام کردند: «تل‌آویو از آموس هوچشتاین میانجیگر آمریکایی در پرونده ترسیم مرزها خواسته تا به لبنان اطلاع دهد که امروز از میدان کاریش گاز استخراج نخواهد کرد و تل آویو می‌خواهد به دبیرکل حزب الله این پیام را بدهد که جنگ نمی‌خواهد».

پیش از این، «نعیم قاسم» معاون «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب الله لبنان تأکید کرده بود که مقاومت بهترین گواه بر این است که یاری خداوند به مؤمنان فقط با جهاد و پایمردی آنان امکان‌پذیر است. وی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرده که حزب الله موفق شده است در هر جنگی، رژیم صهیونیستی را شکست دهد و «تا زمانی که میان ما چنین زنان و مردان مقاومی در حزب الله، جهاد [اسلامی] و فرزندان [حضرت آیت الله العظمی] خامنه‌ای وجود داشته باشد، در هر جنگی آن (اسرائیل) را شکست خواهیم داد».

ارسال نظر