سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

سردار حاجی‌زاده:‌ فریب خوردن برخی جوانان به علت ضعف در جهاد تبیین است

سردار حاجی‌زاده:‌ فریب خوردن برخی جوانان به علت ضعف در جهاد تبیین است فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران گفت: اگر امروز برخی از جوانان و نوجوانان ما فریب می‌خورند به خاطر این است که جهاد تبیین توسط نخبگان و خواص کشور صورت نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان بازدید اعضای بسیج اساتید کشور از نمایشگاه علم و فناوری نیروی هوافضای سپاه ضمن تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) به حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: این اتفاقات ذهن ملت شریف ایران را مخدوش و حوادثی رخ داد که هزینه هایی بر کشور تحمیل گردید که قطعاً این جزء اهداف اصلی دشمنان نظام و کشور ما بود که اگر ما شناخت کافی در ابعاد این قضیه نداشته باشیم تکرار پذیر خواهند بود.

 

وی اظهار کرد: در این اتفاق اخیر که خانمی مرحوم شد، همه ملت ایران ناراحت شدند اما در مقابل منافقین، آمریکائی ها، رژیم صهیونیستی و سعودی های خبیث و گروه‌های کومله و دمکرات خوشحال شدند و تمامی شبکه های معاند برعلیه کشور ما غوغاسازی کردند که این کار تصادفی نیست و نشانه دشمنی است. اگر خواص و عوام مسئله دشمن را جدی بگیرند، آن موقع است که تشخیص خودی از غیرخودی سخت نمی باشد، ما اکنون درگیر یک جنگ ترکیبی در حوزه های اقتصادی، نظامی و امنیتی هستیم و دشمنان امروز امنیت ما را نشانه گرفته اند، زیرا اگر ما بخواهیم اقتصاد، سیاست و فرهنگ کشور بهبود یابد، در سایه امنیت امکان پذیر می باشد و این امنیت مثال زدنی که در کشور ما وجود دارد در هیچ جای جهان سراغ نداریم که دشمن در سالهای 78 ، 88 ، 96 و 98 و فتنه اخیر به دنبال برهم زدن این امنیت می‌باشد.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با انتقاد از عملکرد برخی در رخدادهای اخیر بیان داشت: ما در حوزه‌های نظامی و دفاعی، دشمنان را دائماً رصد می‌کنیم بنابراین همیشه چند قدم از آنان جلوتر هستیم، ولی آنها در همه عرصه‌ها دشمنی خود را انجام می‌دهند که متاسفانه عده‌ای هنوز به این نتیجه نرسیده‌اند که پشت این اتفاقات و حوادث کشور دشمنی دشمنان کشور و ملت وجود دارد و گاهی اوقات نسبت به موضع‌گیری‌ها در مقابل دشمن حساسیت نیز نشان می‌دهند.

وی افزود: انتقاد وجود دارد ولی باید در درون خودمان حل گردد، اکنون که می‌بینیم شرایط کشور چگونه است و فتنه‌ای رخ داده، آیا باید به این فتنه دامن زد و خواست دشمنان را محقق ساخت؟

 

حاجی زاده در ادامه اظهار کرد: دشمنیِ دشمن محدود به دوران انقلاب نبوده و ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی که دارد همیشه مورد طمع دیگران بوده است؛ به طوری که در دوران قبل از انقلاب حدود 60 درصد از وسعت کشور تجزیه گردیده و بعد از انقلاب با وجود اینکه دشمنی‌ها تشدید گردیده با اقتدار و بدون اینکه یک مترمربع از کشور ما تجزیه گردد در مقابل این حملات همه جانبه مقاومت کرده که این از الطاف الهی و پایداری و استقامت ملت ما بوده است.

 

وی تصریح کرد: عرصه نبرد در یک برهه از زمان به صورت زمینی و در ادامه صحنه دریایی و هوایی و با پیشرفت علم عرصه فضا و با توسعه اینترنت حوزه سایبری مطرح گردیده است و امروز یک صحنه نبرد جدیدی توسط دشمن تدارک دیده شده است که آن جنگ شناختی است، که روی ذهن‌ها و فکرها اثر می‌گذارد، که نوع پیشرفته و توسعه یافته جنگ روانی است، به طوری که لشکرها و یگان های این جنگ، رسانه‌هایی مانند اینترنشنال سعودی، ابزارهای آن فیسبوک، اینستاگرام و فضاهای مجازی بوده و صحنه نبرد ذهن‌ها و افکار انسان‌هاست.

 

حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال هک‌کردن شخصیت ملت‌ها هستند تا جای دوست و دشمن را تغییر دهند گفت: ما باید این صحنه جنگ را درک کنیم و پیرو مطالب مقام معظم رهبری که سال‌هاست آن را تکرار می‌کنند به جهاد تبیین بپردازیم که در این جنگ شناختی، نخبگان و اساتید برای جهاد تبیین بایستی وارد میدان گردند که اگر امروز برخی از جوانان و نوجوانان ما فریب می‌خورند به خاطر این است که جهاد تبیین توسط نخبگان و خواص کشور صورت نگرفته است.

 

در پایان این مراسم فرمانده نیروی هوافضای سپاه به پاسخگویی سوالات اساتید دانشگاهی و شنیدن نقطه نظرات آنان پرداخت و اساتید دانشگاه های کشور نیز در تایید سخنان وی پذیرفتند دانشگاه‌ها باید به جهاد تبیین بپردازند و دانشجویان را نسبت به دستاوردهای انقلاب با رویکرد امیدآفرینی و مقابله با دشمن و همچنین با تبیین و شناخت دشمن و اقدامات آن برعلیه نظام مقدس جمهوری اسلامی آگاه سازند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار