ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

حکم دادگاه اروپایی در ممنوعیت پوشش روسری

دادگاه عالی اتحادیه اروپا طی حکمی به شرکت‌های اروپایی اجازه داد در صورت لزوم می‌توانند پوشیدن روسری را ممنوع کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر از رویترز، دادگاه عالی اتحادیه اروپا اعلام کرد که شرکت‌های فعال در کشورهای عضو این اتحادیه می‌توانند پوشیدن علائم مذهبی از جمله روسری را ممنوع کنند.

دادگاه اروپایی اعلام کرده است که اگر این قانون موجب تبعیض نژادی و مشکلات مربوط به دین افراد ایجاد کند، شرکت‌ها می‌توانند به دادگاه ثابت کنند که نیاز به این قانون وجود دارد.

دادگاه اروپایی این قانون را به خاطر اعتراض یک زن محجبه علیه یک شرکت بلژیکی صادر کرد که گفته می‌شود توسط شرکت مذکور از پوشیدن روسری در محل کار منع شده بود.

این شرکت بلژیکی گفته است که بدون توجه به قوانین مذهبی قانون سراسری برای همه کارمندان برای استفاده از پوشش وضع کرده و به هیچ وجه قوانین اسلامی را نقض نکرده است. مسئولان این شرکت ادعا می‌کنند که کارمندان مذاهب دیگر نیز حق ندارند از پوشش یا کلاه استفاده کنند.

دادگاه عالی اتحادیه اروپا (CJEU) اعلام کرده است که عدم استفاده از علائم مذهبی مثل روسری برای شرکت‌های اروپایی قوانین مذهبی را نقض نمی‌کند.

با این حال دادگاه گفت که قانون بی‌طرفی کارفرما می‌تواند به‌طور غیرمستقیم تبعیض‌آمیز تلقی شود، اگر منجر به آسیب رساندن به یک مذهب یا عقیده خاص شود./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده