آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

حکم دادگاه اروپایی در ممنوعیت پوشش روسری

دادگاه عالی اتحادیه اروپا طی حکمی به شرکت‌های اروپایی اجازه داد در صورت لزوم می‌توانند پوشیدن روسری را ممنوع کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر از رویترز، دادگاه عالی اتحادیه اروپا اعلام کرد که شرکت‌های فعال در کشورهای عضو این اتحادیه می‌توانند پوشیدن علائم مذهبی از جمله روسری را ممنوع کنند.

دادگاه اروپایی اعلام کرده است که اگر این قانون موجب تبعیض نژادی و مشکلات مربوط به دین افراد ایجاد کند، شرکت‌ها می‌توانند به دادگاه ثابت کنند که نیاز به این قانون وجود دارد.

دادگاه اروپایی این قانون را به خاطر اعتراض یک زن محجبه علیه یک شرکت بلژیکی صادر کرد که گفته می‌شود توسط شرکت مذکور از پوشیدن روسری در محل کار منع شده بود.

این شرکت بلژیکی گفته است که بدون توجه به قوانین مذهبی قانون سراسری برای همه کارمندان برای استفاده از پوشش وضع کرده و به هیچ وجه قوانین اسلامی را نقض نکرده است. مسئولان این شرکت ادعا می‌کنند که کارمندان مذاهب دیگر نیز حق ندارند از پوشش یا کلاه استفاده کنند.

دادگاه عالی اتحادیه اروپا (CJEU) اعلام کرده است که عدم استفاده از علائم مذهبی مثل روسری برای شرکت‌های اروپایی قوانین مذهبی را نقض نمی‌کند.

با این حال دادگاه گفت که قانون بی‌طرفی کارفرما می‌تواند به‌طور غیرمستقیم تبعیض‌آمیز تلقی شود، اگر منجر به آسیب رساندن به یک مذهب یا عقیده خاص شود./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار