احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

روسیه: انهدام همه اهداف حملات امروز در اوکراین

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد همه اهداف تعیین شده امروز در اوکراین از جمله مراکز فرماندهی و شبکه برق این کشور منهدم شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تمام اهداف تعیین شده برای حملات هوایی امروز در اوکراین با موفقیت منهدم شده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «در خلال روز، نیروهای مسلح روسیه تسلیحات دوربرد با دقت بالا را از زمین و دریا به تأسیسات فرماندهی نظامی و شبکه برق اوکراین شلیک کردند. تمام اهداف تعیین شده منهدم شدند».

در گزارش وزارت دفاع روسیه آمده است، در حملات توپخانه‌ای امروز در خارکیف حدود ۱۶۰ سرباز اوکراینی کشته شده و چهار خودرو نظامی منهدم شدند.

در این گزارش آمده است، نیروهای روس توانستند با دفع حملات نیروهای اوکراینی در دونتسک، بیش از پنجاه سرباز اوکراینی را کشته و ۶ تانک را منهدم کنند. در منطقه خرسون نیز بیش از صد سرباز اوکراینی کشته شدند.

به گفته وزارت دفاع روسیه، نیروهای روس توانستند روز دوشنبه ۹ پهپاد، ۲۱ موشک هیمارس و اولخا و دو موشک رادار گریز هارم آمریکایی را رهگیری و ساقط کنند.

از سوی دیگر «دنیس اشمیهال» نخست‌وزیر اوکراین امروز (دوشنبه) اعلام کرد حملات جدید روسیه موجب آسیب جدی به زیرساخت‌ها در این کشور شده‌اند.

به نوشته «خبرگزاری فرانسه»، اشمیهال با اشاره به دور جدید حملات علیه مواضع مختلف در اوکراین از جمله در کی‌یف گفت:‌ «تروریست‌های روسی بار دیگر به زیرساخت‌های انرژی در سه منطقه اوکراین حمله کردند».

نخست‌وزیر اوکراین افزود: «در نتیجه این حملات، برق صدها ناحیه مسکونی قطع شده است».

در ادامه حملات اخیر پهپادی روسیه به مناطق مختلف اوکراین، رسانه‌ها امروز (دوشنبه) خبر دادند که روسیه با پهپادهای انتحاری «کامی کازه» به چند نقطه از اوکراین حمله کرده است./ فارس

ارسال نظر