گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

حملات پهپادی سنگین روسیه به خاک اوکراین

منابع رسانه‌ای از وقوع چند انفجار در نتیجه حملات پهپادی شدید روسیه به کی‌یف پایتخت و دیگر نقاط اوکراین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه حملات اخیر پهپادی روسیه به مناطق مختلف اوکراین، رسانه‌ها خبر دادند که روسیه با پهپادهای انتحاری «کامی کازه» به چند نقطه از اوکراین حمله کرد.

خبرگزاری فرانسه و شبکه جهانی «بی بی سی» از وقوع چند انفجار در کی یف پایتخت اوکراین خبر دادند. طبق این گزارش‌ها، صدای آژیر هشدار حملات هوایی هم در این شهر شنیده شده است.

«آندری یرماک» رئیس دفتر رئیس‌جمهور اوکراین به رسانه‌ها خبر داد که صبح امروز دوشنبه کی یف با پهپادهای انتحاری کامی کازه هدف حمله قرار گرفته و در چند نقطه از منطقه مرکزی پایتخت انفجار صورت گرفته است.

«ویتالی کلیتچکو» شهرار کی‌یف اعلام کرد که به برخی مناطق مسکونی در پایتخت اوکراین آسیب وارد شده است.

 

 

یرماک در پیامی در صفحه تلگرامی خود خطاب به حامیان غربی این کشور اعلام کرد که اوکراین برای دفاع از خود در برابر حملات هوایی روسیه، «در اسرع وقت» به سامانه پدافند هوایی بیشتری زیاد دارد.

از سوی دیگر برخی دیگر از رسانه‌ها گزارش دادند که روسیه با پهپادهای انتحاری خود به اهدافی در «اودسا» و «خارکیف» هم حملاتی انجام داده است.

روسیه از بامداد دوشنبه هفته گذشته چندین حمله موشکی و پهپادی به مرکز شهر کی‌یف پایتخت اوکراین و چند شهر دیگر در این کشور انجام داد. روسیه چند شهر دیگر در مناطق جنوبی و غربی اوکراین را هم هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده است.

حملات هفته گذشته و امروز روسیه بعد از انفجار مهیبی در پل کریمه انجام شد. این انفجار به تخریب بخشی از پل منجر شد که تنها محور برای متصل کردن روسیه به شبه‌جزیره کریمه است. روسیه در سال ۲۰۱۴ این شبه‌جزیره را که تا آن زمان بخشی از اوکراین بود در پی یک همه‌پرسی به اراضی خود الحاق کرد.

پیش از این برخی منابع خبری مدعی شده‌اند پهپادهای مورد استفاده روسیه در این حملات ساخت ایران بوده است. جمهوری اسلامی ایران این ادعاها را رد کرده است./ فارس

ارسال نظر