اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

جام جهانی فوتبال در قطر کابوس جدید سوپرمارکت‌ها در انگلیس

برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در فصل پاییز و در روز‌های باقیمانده تا تعطیلات کریسمس به کابوس جدیدی برای سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها در انگلیس بدل شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 20
کد خبر: ۱۵۵۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در قطر در فصل سرما سطح جدیدی از نگرانی‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها در انگلیس در هفته‌های باقیمانده به تعطیلات کریسمس ایجاد کرده است.

این سوال برای فروشگاه‌ها مطرح است چگونه ممکن است مردمی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که پول ندارند برای خرید شب عید، و کالاهای مربوط به جام جهانی نظیر تنقلات، نوشیدنی و پیتزا به طور همزمان جذب کند.

مسابقات جام جهانی فوتبال قرار است بین روزهای 20 نوامبر تا 18 دسامبر در قطر برگزار شود و این اتفاق دقیقا هم زمان با هفته‌های پیش از عید کریسمس که فروشگاه‌ها در انگلیس معمولا بیشترین مشتری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تجربه می‌کنند و سود خوبی به دست می‌آورند، رخ خواهد داد.

به طور معمول جام جهانی در نیمکره شمالی زمین در فصل تابستان برگزار می‌شد و به افزایش فروش سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها در انگلیس منجر می‌شد و مردم به سمت خرید تنقلات، نوشیدنی، غذاهای کبابی روی می‌آوردند. با این حال اما میزان تمایل در میان مردم انگلیس برای خرید کالا به کمترین سطح رسیده و این نگرانی وجود دارد که مردم برای عبور از بحران افزایش شدید هزینه‌های زندگی خرید شب عید و جام جهانی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پایین بیاورند.

رویداد مطلوب این بود که کریسمس و جام جهانی فوتبال در دو بازه زمانی متفاوت قرار می‌گرفتند، حالا مشکل این است که احتمالا مردم با همزمان شدن کریسمس و برگزاری جام جهانی پول کمتری خرج خواهند کرد.

یک فرد باسابقه در صنعت فروشگاهی انگلیس می‌گوید: زمان‌بندی ‌برگزاری جام جهانی به یک کابوس تبدیل شده است؛ چراکه دقیقا زمانی که شما باید محصولات کریسمس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ عرضه کنید، به صورت همزمان باید به عرضه کالاهایی نظیر تنقلات که در زمان جام جهانی فروش دارند هم بپردازید. از سوی دیگر این خطر هم وجود دارد که مردمی که حواسشان به فوتبال است، دیگر کریسمس و خرید شب عید توجه نکنند./ فارس

ارسال نظر