انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها

احتمال اعتصاب یک میلیون کارگر در انگلیس

احتمال اعتصاب یک میلیون کارگر در انگلیس رهبر یکی از اتحادیه‌های کارگری در انگلیس هشدار داد که بیش از یک میلیون کارگر در این کشور ممکن است برای دریافت دستمزد منصفانه در اقدامی هماهنگ در زمستان امسال دست به اعتصاب بزنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه انگلیسی دیلی میرور در گزارشی که روز یکشنبه منتشر شد، به نقل از رهبر یکی از اتحادیه‌های کارگری هشدار داد که بیش از یک میلیون کارگر در این کشور ممکن است برای دریافت دستمزد منصفانه در اقدامی هماهنگ در زمستان امسال دست به اعتصاب بزنند.

شارون گراهام، دبیر کل اتحادیه یونایت، طی اظهاراتی تأکید کرد که دستمزد پایین در طول بحران هزینه زندگی به این معنی است که کارگران باید برای مطالبه دستمزد عادلانه به اعتصاب‌ها بپیوندند.

وی این اظهارات را در گفتگو با روسای دیگر اتحادیه‌ها در مورد متحد شدن کارگران برای تضمین بهترین توافق به نفع کارگرانی که "برای ایستادن می جنگند" بیان کرد.

گراهام گفت: شما ما را دارید، (اتحادیه‌های) یونیسون، جی ام بی - و در حال حاضر درباره بیش از یک میلیون کارگر صحبت می‌کنید.

وی افزود: هدف اعتصاب نیست، هدف این است که پول به دست کارگرانی برسد که کار روزانه منصفانه‌ای را انجام می دهند و انتظار حقوق روزانه منصفانه دارند.

این مقام اتحادیه کارگری در ادامه گفت: ما در تلاش هستیم تا پول را به دست کارگران برسانیم، زیرا این دولت در تلاش است تا ثروتمندان را ثروتمندتر و فقرا را فقیرتر کند. ما باید بهترین فرصت را در اختیار کارگران قرار بدهیم تا پول بیشتری در جیب خود داشته باشند تا بتوانند برای خانواده‌هایشان غذا تأمین کنند و وضعیتی مثل الان نداشته باشند. بخشی از این موضوع اتحادیه‌هایی هستند که با یکدیگر همکاری می‌کنند.

بر اساس این گزارش، در تابستان امسال اقدامات صنعتی گسترده‌ای از جمله اعتصابات بخش راه آهن انگلیس صورت گرفته است.

وی همچنین گفت: اگر قرار است اقدامی انجام دهیم، بهتر است با هم آن کار را انجام دهیم. هر چه اقدام شما جمعی‌تر باشد، قوی‌تر خواهید بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار