طرح جدید سهام عدالت در راه است؟ / نماینده مجلس: سهام عدالت دارایی مردم است، به دولت تعلق ندارد صدرنشین ثروت شخصی در اروپا کدام کشور است؟ / لیست کشور‌ها نحوه واریز حقوق نیرو‌های شرکتی / تاریخ دقیق تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی جزئیات کامل جدیدترین حراج شمش طلا مرداد ۱۴۰۵ + زمان، شرایط و مدارک مورد نیاز پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ / دلار در آستانه عقب‌نشینی یا صعود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا در آستانه صعود؟ آخرین قیمت انواع خودرو در بازار امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۴ مرداد ۱۴۰۵/ سقوط شدید قیمت سکه + جدول قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر و ماست چند شد؟ قیمت طلا امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات قرعه‌کشی سایپا مرداد ۱۴۰۵ جزییات جدید ساعت کاری بانک‌ها در مرداد ۱۴۰۵ شورای رقابت: تا اردیبهشت افزایش قیمت خودرو نداریم ۱۳ صفر امسال مصادف با ۶ مرداد طلا بخریم؟ پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار در کریدور ۱۸۰ هزار تومانی می‌ماند یا صعود می‌کند؟

یکی از بزرگ‌ترین مزارع استخراج ارز دیجیتال شناسایی شد/قطع برق ماینرها تا زمان ابلاغ تعرفه

یکی از بزرگ‌ترین مزارع استخراج ارز دیجیتال در کشور که با استقرار در یکی از کارخانجات بزرگ تهران، از برق با تعرفه صنعتی برای فعالیت خود استفاده می‌کرد، شناسایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، این روزها تب تند تولید ارز دیجیتال با برق ارزان در کشور بالا گرفته و شاهد افزایش روزافزون تقاضا در این بخش هستیم.

 

طبق جدیدترین گزارش وزارت نیرو، به دنبال بالاگرفتن تب ارز دیجیتال و سوء استفاده مزارع راه‌اندازی شده از تعرفه‌های ارزان برق صنعتی و کشاورزی و همچنین شدت گرفتن فعالیت‌های نظارتی و بازرسی شرکت‌های توزیع نیروی برق به‌منظور شناسایی مزارعی که با بهره‌گیری از برق با یارانه دولتی، به تولید ارز دیجیتال می‌پردازند، نیروهای عملیاتی و فنی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، با رصد و کنترل بار مصرف شبکه توزیع برق و بررسی‌های میدانی، موفق شدند سه مزرعه بزرگ استخراج ارز دیجیتال را که با استقرار در مراکز صنعتی، از برق با تعرفه ارزان برای تولید ارز دیجیتال استفاده می‌کردند، شناسایی کنند.

 

شایان ذکر است، تنها یکی از این مزارع، با مصرف انرژی بالغ بر هفت مگاوات (حدود 40 درصد توان تولید نیروگاه برق‌آبی سد طالقان)، از بزرگ‌ترین مزارع کشف شده ارز دیجیتال در کشور است.

 

بر اساس این گزارش، با در نظر گرفتن میانگین مصرف برق 2800 کیلووات ساعت در سال برای هر واحد مسکونی واقع در مناطق عادی کشور، برق مصرفی در این مزرعه ارزی، فقط در هر شبانه‌روز معادل مصرف برق 60 واحد مسکونی در طول یک سال است.

 

به دنبال شناسایی این سه مزرعه، در مرحله اول با توجه به فعالیت مغایر با تعرفه واگذارشده، نسبت به قطع برق مورد استفاده، اقدام و سایر مراحل رسیدگی قانونی در این رابطه، آغاز شده است.

 

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: تا زمانی که تعرفه برق تولید ارز دیجیتال تصویب و ابلاغ شود، طبق ابلاغیه پایان خردادماه شرکت توانیر، تولیدکنندگان ارز دیجیتال با تعرفه‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی، شناسایی شده و برق آنها قطع می شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار