جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

یک درخواست مهم از تهرانی‌ها

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای از مشترکان خود درخواست کرد با به‌کارگیری راهکارهای ساده، مصرف انرژی را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این اطلاعیه آمده است: با توجه به افزایش مصرف انرژی کشور به‌دلیل کاهش دمای هوا و به‌منظور جلوگیری از افت فشار گاز، از آنجا که بخش قابل توجهی از گاز مصرفی کشور، صرف تولید در نیروگاه‌های برق می‌شود، ضروری است مشترکان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با رعایت اصول بهره‌وری انرژی و جلوگیری از مصارف مازاد، همراه و یاریگر خدمت‌گزاران خود در بخش تامین انرژی کشور باشند.

 

در فصل سرما، کاهش فقط یک درجه سانتی‌گراد از دمای محیط کار و یا سکونت، منجر به کاهش ۶ درصدی مصرف انرژی شده و ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف انرژی بخش خانگی کشور، روزانه ۷۰ میلیون مترمکعب صرفه‌جویی در مصرف گاز را به‌دنبال خواهد داشت.

 

کاهش محدودیت در تامین گاز مورد نیاز صنایع، کاهش مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها، عدم افت فشار و یا قطع گاز در مناطق سردسیر انتهای شبکه و جلوگیری از اعمال خاموشی ناشی از کمبود سوخت در نیروگاه‌ها بخشی از منافع حاصل از مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف خانگی و تجاری است.


تنظیم دمای محیط در محدوده ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد، نصب سامانه‌های کنترل هوشمند در موتورخانه‌ها، نصب شیر ترموستان روی رادیاتورها، بستن درب اتاق‌هایی که مورد استفاده نیستند، استفاده از پرده‌های ضخیم، استفاده از لباس گرم مناسب زمستان، کاهش روشنایی فضاهای عمومی مانند پارکینگ و راهروها، خاموش کردن لامپ‌های اضافی، کمترین استفاده از بخاری‌های برقی و شومینه، کاهش زمان استحمام و هدررفت آب گرم و استفاده از شعله مناسب برای پخت و پز از جمله راهکارهای ساده به‌منظور کاهش مصرف انرژی در منزل و محل کار است.

 

بنا بر اعلام وزارت نیرو، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از مشترکان فهیم خود درخواست دارد با توجه به سهم قابل توجه پایتخت در مصرف انرژی کشور، با رعایت موارد مطرح شده در این اطلاعیه، یار و همراه هموطنان خود در سایر نقاط میهن باشند.

 

عبور مطمئن از فصل سرما با ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز

از سوی دیگر سخنگوی صنعت برق کشور از مردم خواست با ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز، از افت احتمالی فشار گاز به‌ویژه در مناطق سردسیر کشور جلوگیری کنند.

 

مصطفی رجبی‌مشهدی امروز دوشنبه در گفت‌وگو با یک برنامه تلویزیونی با اشاره به افزایش بی‌سابقه مصرف گاز بخش خانگی به ۶۰۰ میلیون مترمکعب در روز، این افزایش را با ایجاد محدودیت در تامین سوخت گاز نیروگاه‌ها و جبران کمبود با استفاده از سوخت مایع همراه دانست که آلایندگی محیط زیست را به‌همراه دارد.


وی به هموطنان توصیه کرد: با کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق و گاز، به تامین مطمئن گاز به‌ویژه در مناطق سردسیر کشور کمک کرده و امکان بهره‌مندی پایدار هموطنان از نعمت برق و گاز در روزهای پایانی فصل سرما را فراهم سازند.


سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه رشد مصرف برق هم اکنون در شرایط متعارف قرار دارد، هدف از این صرفه‌جویی را جلوگیری از افت فشار گاز در مناطق سردسیر عنوان و تاکید کرد: همکاری خوب هموطنان در گذر از پیک برق تابستان امسال، این نوید را می‌دهد که در زمستان نیز شاهد همکاری خوب مردم عزیز کشور باشیم.


وی تصریح کرد: هموطنان با راهکارهای ساده‌ای همچون خاموش کردن یک لامپ روشنایی، پوشیدن لباس گرم و جلوگیری از هدررفت انرژی در منازل، می‌توانند صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای داشته باشند.


رجبی‌مشهدی خاطرنشان کرد: هر یک درجه کاهش دمای خانه، ۶ درصد کاهش مصرف انرژی را به همراه دارد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار