چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

مجارستان: اروپا نیازمند صلح و نه جنگی طولانی مدت است

مجارستان: اروپا نیازمند صلح و نه جنگی طولانی مدت است «تاماس منکزر» وزیر امور خارجه مجارستان روز جمعه خواسته اتحادیه اروپا مبنی بر ضرورت شکست روسیه در اوکراین را رد کرده و گفت که این اتحادیه نیازمند صلح و نه جنگی طولانی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «ایلوا ژوهانسون» رئیس کمسیون امور داخلی اتحادیه اروپا طی هفته جاری اظهارات خصمانه متعددی را علیه روسیه مطرح کرده و گفته که اتحادیه اروپا مصمم و متحد است که تا هر زمان طول بکشد در کنار اوکراین باقی بماند.

این مقام اروپایی تاکید کرده است: «برای پایان یافتن این بحران، پوتین باید شکست بخورد».

منکرز با انتقاد شدید از سخنان ژوهانسون گفت: «این سخنان بسیار خطرناک بوده چون پایان بحران را با رویدادی نظامی مرتبط می‌کند که کسی نمی‌داند چه زمانی خواهد بود یا اینکه آیا اصلا روی خواهد داد یا خیر».

وی تاکید کرد: «این موضع حامیانه بروکسل از جنگ، به ادامه درگیری و رنج‌ها می‌انجامد. این بسیار خطرناک و غیرقابل قبول است».

منکزر بار دیگر بر موضع دولت مجارستان تاکید کرد و گفت: «ما نیازمند صلح فوری به جای جنگی طولانی مدت هستیم. صلح نیازمند آتش بس فوری و مذاکره است».

«ویکتور اوربان»،‌ نخست وزیر مجارستان نیز چندی پیش گفته بود: «ما نمی‌توانیم مثل کبک سرمان را زیر برف کنیم. ما باید با واقعیت روبرو شویم. اگر این وضعیت ادامه یابد، تحریم‌ها اروپا را تکان خواهد داد، اقتصاد این قاره به زانو در خواهد آمد و ممکن است جان مردم به خطر بیفتد و ظاهرا لازم است ما خودمان را برای یک جنگ طولانی مدت آماده کنیم.»

اتحادیه اروپا از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در ماه فوریه در اوکراین چندین دور تحریم را علیه روسیه اعمال کرده اما بوداپست مخالف سیاست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو بوده است.

حاصل این تحریم‌ها وخامت مشکلات در بازار سوخت و انرژی در اروپا و افزایش بی سابقه تورم و هزینه‌های معیشیتی بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار