دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شارل میشل: به دلیل حمایت نظامی از روسیه، ایران را تحریم کردیم

رئیس شورای اروپا ضمن تاکید بر لزوم افشار فشارها علیه روسیه، گفت تحریم‌هایی را علیه ایران بابت حمایت نظامی از مسکو در اوکراین اعمال کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «شارل میشل» رئیس شورای اروپا و «اورسولا فون در لین» رئیس کمیسیون اروپا روز جمعه پس از برگزاری نشست کشورهای اتحادیه اروپا نشست خبر برگزار کردند.

میشل در این نشست خبری گفت: «درباره چگونگی ادامه حمایت از اوکراین گفت‌وگو کردیم. باید استقلال خود را به سطحی راهبردی توسعه دهیم و ارزش‌های خود را حفظ کنیم».

او درباره چین مدعی شد: «دولت چین به ارزش‌های ما و دموکراسی باور ندارد و از این رو گزینه‌های پیش رویمان درباره روابط با پکن را به بحث گذاشتیم. با این حال باید با چین در زمینه‌های مختلف از جمله حقوق بشر و تغییرات اقلیمی در ارتباط باشیم. در پی تقابل سیستماتیک با چین نیستیم».

این مقام اروپایی در ادامه گفت: «ما همچنین درباره افزایش توان دفاعی خود از طریق همکاری با ناتو گفت‌وگو کردیم. با توجه به تغییرات ژئوپولتیک، حفظ اهمیت اتحادیه اروپا به حفظ اتحاد آن بستگی دارد».

وی همچنین گفت: «باید فشارها علیه رژیم روسیه را تشدید کنیم. درباره حمایت ایران از روسیه از طریق رساندن پهپاد به روسیه گفت‌وگو کردیم. ما تحریم‌هایی را علیه ایران بابت حمایت نظامی از روسیه در اوکراین اعمال کرده‌ایم».

میشل همچنین گفت: «ما درباره توقیف اموال و دارایی‌های روس‌ها و استفاده از این اموال برای بازسازی اوکراین گفت‌وگو کردیم. در حال حاضر تصمیم ما این بوده که به اوکراین وضعیت نامزدی عضویت اتحادیه اروپا را اعطا کنیم».

فون در لین نیز در این نشست خبری اعلام کرد: «در مورد فراهم کردن کمک‌های مالی به اوکراین به مبلغ 9 میلیارد یورو به توافق رسیده‌ایم. از وزرای اقتصاد کشورهای عضو درخواست کردیم مکانیسمی برای حمایت از اوکراین فارغ از اینکه جنگ چقدر طول بکشد فراهم کنند».

رئیس کمیسیون اروپا مدعی شد: «چین به تحکیم هژمونی خود در جهان و شرق آسیا ادامه می‌دهد. روابط نامحدودی بین چین و روسیه وجود دارد و این مسئله بر روابط ما و چین اثر می‌گذارد».

او همچنین گفت: «با توجه به درسی که از وابستگی به انرژی روسیه گرفته‌ایم باید هوشیار باشیم و به فناوری‌های چینی وابستگی نداشته باشیم».

رهبران اتحادیه اروپا دیروز و امروز در نشستی، به بررسی مسائل اوکراین و چین و بحران انرژی پرداختند. این نشست در حالی برگزار شد که جنگ در اوکراین شدت گرفته و اختلافات چین و کشورهای غربی در زمینه مسائل تجاری و بحران تایوان نیز تشدید شده‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر