فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

استقلال با شش غایب به مصاف هوادار می‌رود!

تیم استقلال در شرایطی به مصاف تیم هوادار خواهد رفت که این دو تیم از بهمن ماه سال گذشته تاکنون هیچ مسابقه‌ای در چارچوب دیدارهای رسمی مقابل هم انجام نداده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیدار هفته یازدهم تیم استقلال در زمین تیم هوادار، روز جمعه ششم آبان ماه سال جاری از ساعت ۱۶:۰۰ و در استادیوم شهید دستگردی تهران آغاز می‌شود.

 

این دو تیم آخرین بار در تاریخ ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۰ و در دیدار هفته اول دور برگشت مسابقات لیگ برتر بیست و یکم به مصاف هم رفتند که استقلال موفق شد با نتیجه دو بر یک حریفش را از پیش رو بردارد. رودی ژستد در دقیقه ۱۱ از روی نقطه پنالتی و امیر ارسلان مطهری در دقیقه ۸۴ روی پاس مهدی مهدی پور گلزنان استقلال در آن دیدار بودند.

 

اما شاگردان فرهاد مجیدی در آن روز با ترکیب: سید حسین حسینی، سیاوش یزدانی، محمدحسین مرادمند، محمد دانشگر، وریا غفوری، زبیر نیک نفس، امین قاسمی نژاد، جعفر سلمانی، مهدی مهدی پور، رودی ژستد و امیرحسین حسین زاده به زمین رفتند. همچنین در جریان آن مسابقه نیز ابوالفضل جلالی، ارسلان مطهری، آرمان رمضانی و امیر علی صادقی به ترتیب به جای جعفر سلمانی، امین قاسمی نژاد، رودی ژستد و امیرحسین حسین زاده به میدان آمدند.

 

نکته قابل توجه در تغییرات پایان فصل نسبت به لیگ برتر جدید این است که از این جمع رودی ژستد، وریا غفوری، محمد دانشگر و امیر حسین حسین زاده در پایان فصل از جمع آبی پوشان استقلال جدا شدند. همچنین سیاوش یزدانی این روزها به دلیل مشکلات انضباطی حدود دو هفته است که با استقلال تمرین نمی‌کند و قطعاً در دیدار این هفته نیز غایب خواهد بود در حالی که در دیدار با هوادار نود دقیقه در ترکیب استقلال حضور داشت. ضمن اینکه آرمان رمضانی که در آن دیدار به عنوان بازیکن جانشین وارد میدان شده بود هم این روزها به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه کمر شرایط همراهی تیم استقلال را ندارد و او نیز جزو غایبان این بازی نسبت به آخرین دیدار دو تیم به شمار می رود.

 

با بررسی تعداد نفرات جدا شده و غایب در بازی این هفته استقلال، می‌توان گفت بیش از نیمی از بازیکنان تیم استقلال نسبت به بازی زمستان سال گذشته مقابل هوادار امروز در جمع آبی‌پوشان غایب هستند و به دیدار هوادار نخواهند رفت. این تیم هقته گذشته در دیدار با آلومینیوم و در یک بازی خانگی به تساوی دست یافت و دو امتیاز را از دست داد تا مورد انتقاد برخی از کارشناسان استقلالی هم قرار بگیرد.

 

ناگفته نماند؛ یکی دیگر از بازیکنان ثابت استقلال در ترکیب بهمن ماه سال گذشته نیز محمدحسین مرادمند است که در این ۱۰ هفته گذشته تنها در یک دیدار(مقابل فولاد) در غیاب عارف غلامی به ترکیب راه پیدا کرد و او هم به احتمال زیاد در این بازی فرصت حضور در میدان را پیدا نخواهد کرد./خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار