المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

پلوسی ترامپ را «بزدل» خواند

پلوسی ترامپ را «بزدل» خواند رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با بزدل توصیف کردن رئیس جمهور پیشین این کشور، گفت فکر نمی‌کند او جرأت حضور در جلسه تحقیقات درباره حمله به کنگره آمریکا را داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌های داخلی بین سیاستمداران آمریکایی با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا او را شخصی بزدل تصویر کرد.

پلوسی شامگاه یکشنبه در مصاحبه با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» گفت ترامپ به‌اندازه کافی جرأت ندارد که از دستور کنگره آمریکا برای حضور در جلسه تحقیقات حول حمله هوادارانش به این نهاد در تاریخ ششم ژانویه ۲۰۲۱، برای شهادت دادن، پیروی کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در این‌باره توضیح داد: «گمان نمی‌کنم که او آنقدر مرد باشد که [در جلسه] حضور پیدا کند. به‌نظرم وکلای او هم نمی‌خواهند که [ترامپ] در جلسه حاضر شود زیرا مجبور خواهد بود که بعد از سوگند خوردن، شهادت بدهد. باید ببینیم که او به اندازه کافی جرأت دارد که حاضر شود یا نه».

کمیته ویژه تحقیقات درباره حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره در ژانویه سال قبل، رئیس جمهور سابق آمریکا را احضار کرد که حداکثر تا تاریخ چهارم نوامبر ۲۰۲۲، طیف وسیعی از اسناد مربوط به فعالیت‌هایش قبل و بعد از آن حمله را ارائه کند.

طبق این گزارش، این کمیته همچنین به ترامپ دستور داد که در تاریخ چهاردهم نوامبر به‌صورت حضوری در ساختمان کنگره حاضر شود و شهادت دهد. 

روز ۶ ژانویه سال ۲۰۲۱ گروهی از هواداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا حمله کردند. ترامپ قبل از حمله هودارانش در یک سخنرانی در بیرون کاخ سفید از طرفدارانش خواسته بود اعتراضشان را به جلسه تأیید پیروزی انتخاباتی «جو بایدن» نشان دهند.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا که بارها اعلام کرده بود در انتخابات به نفع بایدن تقلب گسترده انجام شده است، تصریح کرد که او پیروز انتخابات شده و روز ششم ژانویه از حامیانش خواست نگذارند «انتخابات را بدزدند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار