بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

اعترافات جدید هواداران ترامپ در مورد حمله به کنگره

یکی از اعضای حزب راست گرای افراطی و از هواداران ترامپ اعتراف کرده در سال ۲۰۲۰ به دنبال ایجاد ترس و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از اعضای حزب راستگرای افراطی "سوگند" روز گذشته در آخرین اعترافات خود گفته که پیش از حادثه حمله به کنگره در سال ۲۰۲۰ اعضای این گروه برای تایید گفته‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در مورد نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری به دنبال ایجاد رعب و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جیسون دولان، یک تفنگدار دریایی سابق ۴۶ ساله آمریکا که سال گذشته به حضور خود در حادثه حمله به ساختمان کنگره در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ اعتراف کرده بود در آخرین جلسه دادگاه خود شهادت داد که به اعمال خشونت و توطئه برای فتنه انگیزی اقدام کرده است.

او در گفته‌های خود اعتراف کرده به دلیل ناراحتی شدید از شکست ترامپ در انتخابات هر شب از خانه خود با ارسال پیامک و یا پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی هواداران رئیس جمهور سابق آمریکا را به آغاز جنگ با دولت "غیرقانونی" بایدن دعوت می‌کرده است.

قانونگذاران آمریکا با گذشت نزدیک به دو سال از حادثه حمله به ساختمان اصلی کنگره در اعتراض به نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ هنوز به دنبال مدارک و اسنادی هستند که نشان دهد دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در ماجرا نقش داشته است.

اگر این اتهام به اثبات برسد به گفته بسیاری از کارشناسان آمریکایی ممکن است رئیس جمهوری سابق آمریکا محکوم به حبس و تحمل زندان شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار