واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

اعترافات جدید هواداران ترامپ در مورد حمله به کنگره

یکی از اعضای حزب راست گرای افراطی و از هواداران ترامپ اعتراف کرده در سال ۲۰۲۰ به دنبال ایجاد ترس و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از اعضای حزب راستگرای افراطی "سوگند" روز گذشته در آخرین اعترافات خود گفته که پیش از حادثه حمله به کنگره در سال ۲۰۲۰ اعضای این گروه برای تایید گفته‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در مورد نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری به دنبال ایجاد رعب و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جیسون دولان، یک تفنگدار دریایی سابق ۴۶ ساله آمریکا که سال گذشته به حضور خود در حادثه حمله به ساختمان کنگره در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ اعتراف کرده بود در آخرین جلسه دادگاه خود شهادت داد که به اعمال خشونت و توطئه برای فتنه انگیزی اقدام کرده است.

او در گفته‌های خود اعتراف کرده به دلیل ناراحتی شدید از شکست ترامپ در انتخابات هر شب از خانه خود با ارسال پیامک و یا پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی هواداران رئیس جمهور سابق آمریکا را به آغاز جنگ با دولت "غیرقانونی" بایدن دعوت می‌کرده است.

قانونگذاران آمریکا با گذشت نزدیک به دو سال از حادثه حمله به ساختمان اصلی کنگره در اعتراض به نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ هنوز به دنبال مدارک و اسنادی هستند که نشان دهد دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در ماجرا نقش داشته است.

اگر این اتهام به اثبات برسد به گفته بسیاری از کارشناسان آمریکایی ممکن است رئیس جمهوری سابق آمریکا محکوم به حبس و تحمل زندان شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار