نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

اعترافات جدید هواداران ترامپ در مورد حمله به کنگره

اعترافات جدید هواداران ترامپ در مورد حمله به کنگره یکی از اعضای حزب راست گرای افراطی و از هواداران ترامپ اعتراف کرده در سال ۲۰۲۰ به دنبال ایجاد ترس و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از اعضای حزب راستگرای افراطی "سوگند" روز گذشته در آخرین اعترافات خود گفته که پیش از حادثه حمله به کنگره در سال ۲۰۲۰ اعضای این گروه برای تایید گفته‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در مورد نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری به دنبال ایجاد رعب و وحشت میان قانونگذاران کنگره بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جیسون دولان، یک تفنگدار دریایی سابق ۴۶ ساله آمریکا که سال گذشته به حضور خود در حادثه حمله به ساختمان کنگره در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ اعتراف کرده بود در آخرین جلسه دادگاه خود شهادت داد که به اعمال خشونت و توطئه برای فتنه انگیزی اقدام کرده است.

او در گفته‌های خود اعتراف کرده به دلیل ناراحتی شدید از شکست ترامپ در انتخابات هر شب از خانه خود با ارسال پیامک و یا پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی هواداران رئیس جمهور سابق آمریکا را به آغاز جنگ با دولت "غیرقانونی" بایدن دعوت می‌کرده است.

قانونگذاران آمریکا با گذشت نزدیک به دو سال از حادثه حمله به ساختمان اصلی کنگره در اعتراض به نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ هنوز به دنبال مدارک و اسنادی هستند که نشان دهد دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در ماجرا نقش داشته است.

اگر این اتهام به اثبات برسد به گفته بسیاری از کارشناسان آمریکایی ممکن است رئیس جمهوری سابق آمریکا محکوم به حبس و تحمل زندان شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار