وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

هزینه ۷۵۰ میلیارد دلاری برای بازسازی اوکراین

نخست وزیر اوکراین طی سخنرانی در آلمان گفت که طبق برآوردها بازسازی اوکراین بودجه‌ای نزدیک به 750 میلیارد دلار نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دنیس شمیهال» نخست وزیر اوکراین روز سه‌شنبه درباره برنامه بازسازی این کشور در برلین صحبت کرد.

وی در سخنان‌ خود گفت که برنامه بازسازی اوکراین بسیار وسیع بوده و این موضوع به دلیل خسارت‌هایی است که روسیه برای اوکراین به همراه آورده است.

شمیهال اضافه کرد: «گزارش‌ها درباره خسارت‌هایی که به اوکراین وارد آمده توسط بانک جهانی راستی آزمایی شده است. این خسارت‌ها در ماه ژوئن گذشته 350 میلیارد دلار برآورد شده بود».

نخست وزیر اوکراین افزود: «برآورد ما درباره منابع بازسازی حاکی از آن است که بودجه‌ای نزدیک به 750 میلیارد دلار برای بازسازی اوکراین نیاز است».

وی گفت: «برنامه اوکراین برای بازسازی در این زمینه نیست که چگونه به قبل بازگردیم بلکه در این باره است که چگونه همزمان به جلو حرکت کنیم».

شمیهال گفت:‌«روند انتقالی ما فرصت‌های قابل توجهی برای کسب و کارهای اروپایی فراهم خواهد آورد».

طی روزهای گذشته، روسیه به زیرساخت‌های انرژی در استان «دنیپروپتروفسک» و شهر «کی‌یف» حمله کرد و برق این مناطق قطع شد. وزیر انرژی اوکراین چندی قبل گفته بود که نزدیک به ۳۰ درصد زیرساخت های انرژی اوکراین مورد اصابت موشک‌های روسی قرار گرفتند.

«کریلو تیموشنکو» معاون دفتر ریاست جمهوری اوکراین روز شنبه از قطعی برق گسترده در این کشور بر اثر عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس خبر داد.

«ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز پنجشنبه گذشته ضمن اشاره به نابودی سه تاسیسات حوزه انرژی این کشور در جریان حملات روسیه، گفت خسارات جدیدی به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین وارد شده است./ فارس

ارسال نظر