ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

صدور روادید دیپلماتیک آلمان برای ایرانی‌ها محدود شد

صدور روادید دیپلماتیک آلمان برای ایرانی‌ها محدود شد وزیر خارجه آلمان در ادامه مداخله غرب در امور داخلی ایران و حمایت از اغتشاشات از تشدید محدودیت صدور روادید دیپلماتیک برای ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در ادامه مداخله غرب در امور داخلی ایران از تشدید محدود شدن صدور روادید برای دارندگان گذرنامه‌های ماموریت و دیپلماتیک ایرانی خبر داد.

وی درسلسله پیام توییتری ضمن تکرار مداخلات برلین در امور داخلی ایران و حمایت از اغتشاشگران در ادعا‌های بی اساسی اعلام کرد روابط برلین با توجه به شرایط در ایران تطبیق می‌شود.

بربوک در بخش دیگری از پیام توییتری خود از آماده سازی تحریم‌های بیشتر افراد و نهاد‌های ایرانی خبر داد و اعلام کرد این تحریم‌ها افزون بر تحریم‌های اخیر اتحادیه اروپا است.

آمریکا، کانادا و اتحادیه اروپا پیشتر به بهانه نقض حقوق بشر در ایران، تحریم‌هایی علیه افراد و نهاد‌های ایرانی اعمال کرده بود.
آلمان اخیرا با ادعای افزایش اعتراض‌ها در ایران هشداری به شهروندانش درباره سفر به تهران صادر کرد و مدعی شد: «احتمال بالایی برای بازداشت و حبس طولانی مدت برای افراد دو تابعیتی در ایران هست.»

به گزارش دویچه وله، ماه گذشته دولت آلمان هشداری دیگری نسبت به سفر به ایران داده بود و اکنون میزان این هشدار را بالا برده است.

در هفته‌های اخیر کشور‌های اروپایی با سوء استفاده از اغتشاشات اخیر در ایران و به بهانه نقض حقوق بشر، به دنبال اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی هستند و تاکنون نیز چندین دور از تحریم‌ها علیه ایران وضع شده است.

از طرفی کشور‌های غربی بر پایه ادعا‌های اثبات نشده درباره استفاده روسیه از پهپاد‌های ایران در اوکراین در تلاش برای افزایش تحریم‌ها هستند، در همین راستا سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه نامه‌ای به سازمان ملل ارسال کرده و خواستار تحقیقات درباره ارتباط این موضوع با نقض قطعنامه شورای امنیت، شدند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار