پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

گاف جدید بایدن

رئیس‌جمهور آمریکا بعد از گفتن این که دموکرات‌ها در سال ۲۰۱۸ به «۵۴ ایالت!» در این کشور رفتند، بار دیگر در فضای مجازی مورد تمسخر قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بعد از گفتن این که دموکرات‌ها در سال ۲۰۱۸ به «۵۴ ایالت (آمریکا) رفتند» تا از قانون مراقبت مقرون به صرفه یا «اوباماکر» دفاع کنند، بار دیگر در فضای مجازی مورد تمسخر قرار گرفت. زیرا او چهار ایالت به ایالت‌های آمریکا اضافه کرد.

زمان شکل‌گیری آمریکا در سال ۱۷۷۶ ایالت‌های آمریکا ۱۳ ایالت بود و تا امروز به ۵۰ ایالت رسیده است.

گاف کلامی جدید بایدن در یک گردهمایی در فیلادلفیا گفته شد و خشم محافظه‌کاران از جمله رایان فورنی بنیانگذار گروه دانشجویان برای ترامپ را برانگیخت که بایدن را خرف توصیف کرد.

لورن بوبرت نامزد جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان هم در توییتی نوشت: بایدن اکنون می‌گوید ۵۴ ایالت وجود دارد. حدس می‌زنم اگر حالت‌های انکار، سردرگمی، توهم و فاجعه‌ای را که رژیم او ایجاد کرده بشمارید، ممکن است درست گفته باشد.

گاف ۵۴ ایالت بایدن آخرین مورد از مجموعه گاف‌های رئیس‌جمهور ۷۹ ساله آمریکاست. او اخیراً نام ریشی سوناک نخست‌وزیر جدید انگلیس را راشی سونوک تلفظ کرد.

گاف‌های متعدد وی انتقاد محافظه‌کاران در آمریکا را در پی داشته که استدلال می‌کنند این‌ها نشانه مشکلات سلامتی پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست و حاکی از آن است که او از نظر ذهنی برای اداره کشور مناسب نیست.

بایدن از زمان ورود به رقابت انتخاباتی سال ۲۰۲۰ از سوی رقیبش دونالد ترامپ به عدم سلامت فیزیکی و ابتلا به زوال عقل متهم شده است. نتایج نظرسنجی‌های مختلف در آمریکا نیز حاکی از نگرانی اکثریت آمریکایی‌ها از وضع سلامتی بایدن است.

گاف‌های کلامی متعدد بایدن، سُر خوردن از پله‌های هواپیما، افتادن از دوچرخه در برابر دوربین‌های خبری و چند بار دست دادن با شخصیتی خیالی، از جمله اتفاقاتی است که گمانه‌زنی‌ها درباره وضعیت سلامتی او را تشدید کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر