شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

حجت‌الاسلام صدیقی: قدرت‌های باطل نمی‌توانند آسیبی به دین برسانند

حجت‌الاسلام صدیقی: قدرت‌های باطل نمی‌توانند آسیبی به دین برسانند امام جمعه موقت تهران ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی در حرم حضرت احمد بن موسی الکاظم علیه السلام گفت: شاهد این بوده‌ایم که قدرت‌های باطل با تمام امکانات برای مقابله با دین به میدان آمده اند و خداوند همه آنها را نابود کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر،، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در همایش شوراهای استانی جبهه پایداری با اشاره به شهادت چند تن از هموطنان در حرم حضرت احمد بن موسی الکاظم علیه السلام ضمن محکوم کردن این جنایت گفت: خداوند حافظ دین است و به ما نیاز ندارد و به هیچ کس نیاز ندارد و او بی نیاز مطلق است و خودش هم تضمین داده است که از دین و قرآن محافظت می کند "إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ" و تا به حال ما شاهد این بوده ایم که همه قدرت‌های باطل با این دین درگیر بوده‌اند و با تمام امکانات در میدان آمده اند و خداوند همه آنها را نابود کرده است.

 

وی در ادامه افزود: خداوند متعال سه حرم دارد یکی کعبه است و دیگری قرآن، که خدا خودش تضمین کرده است که خود ما از این موضوع با عظمت که نازل کرده ایم حفاظت می کنیم و دیگری هم اهل بیت عصمت و طهارت هستند که قرآن ناطق و باطن کعبه هستند و خیلی ها در حال حاضر تلاش دارند که وجود مقدس حضرت ولی عصر را انکار کنند اما حضرت صاحب الزمان(عج) حضور دارند و سایه ایشان بر سر ماست.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما نباید فکر کنیم که طلبکار هستیم و انقلاب را حفظ کرده ایم و بگوییم ما هستیم که دین خدا را حفظ کرده ایم، لازمه رسیدن به بهشت مراقبت است، مقام عند ربهم برای شهداست و عند ملیک مقتدر برای خود ساخته هاست و حضرات اهل بیت علیهم السلام خود اسماء الحسنی هستند و ما اگر موقعیت پیدا کنیم به مقام قرب اینها خواهیم رسید.

 

حجت الاسلام صدیقی در ادامه عنوان کرد: خداوند شرط ضروری رسیدن به بهشت را معرفی کرده است وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجاهِدِینَ مِنْکُمْ وَ الصَّابِرِینَ یکی اینکه ما باید در سنگر جهاد مستقر شویم و از آن خارج نشویم چون همیشه دشمن قدار در درون ما کمین کرده و آن شیطان است و دائما ما را رصد می کند.

 

وی در ادامه با اشاره به منشا غفلت انسان تصریح کرد: آنهایی که از انسانیت مسخ می‌شوند منشا آن غفلت است و باید همیشه به هم دیگر تذکر بدهیم و در هزینه عمر خود توجیه داشته باشیم، بنابراین جهاد مقابله با غفلت را جدی بگیریم زیرا با یک لحظه غفلت انشان سقوط کرده و زاویه پیدا می کند و ناگهان مقابل دین و انقلاب و همه چیز قرار می گیرد و فکر می کند که کار درست کرده است.

 

وی گفت: جهاد تبیین و فرهنگی در راستای حفظ سنت های دینی، فطری، اخلاقی و ولایی جزء جبهه هایی است که از ما درباره این ها سوال خواهد شد و کوتاهی در آن بلا بر سر ما می آورد. این جهاد جهادی است که بر اساس آیات قرآن کریم تب و تاب مهمی دارد.

 

امام جمعه موقت تهران در ادامه خاطرنشان کرد: نکته مهم بعدی جذب افسران موثر در جبهه خاص است که از اهمیت بالایی برخوردار است و ما باید برای جذب جوانان برنامه داشته باشیم.

 

وی افزود: صبر نکته مهمب است زیرا در بعضی از اوقات آدم ها با خودی ها درگیر می شوند که باید در این وقت صبر به خرج داده شود و الگوی ما در صبر حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام است و این برای ما درس است و باید از گذشته ها درست عبرت گرفت چه بسا رزمندگانی که در خط مقدم جبهه ها بودند ولی در حال حاضر در مقابل نظام و رهبری قرار می گیرند و ما باید آسیب ها را شناسایی کنیم و در جهت اصلاح آن بکوشیم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: نفس صبر و مقاومت یک نشاط خاصی را در پی دارد و قدرت صبر و مقاومت خیلی مهم است و خیلی از مواقع باید به اصطلاح جا خالی داد تا طرف مقابل هزینه کم کاری اش را بدهد و ما باید قربانی شدن را یاد بگیریم لذا کسی که قدرت حرف نزدن دارد حاصلی از صبر کردن کسب می کند که میوه شیرینی است و البته این را هم بدانید که بعد از فارغ شدن از یک مرحله مغرور نشوید.

 

وی در پایان گفت: سعه صدر در شناخت خودی ها و رتبه بندی خودی ها مهم است و هر کس قدرت مدارا را ندارد و بهترین کار صبر است تا فرصت بدهیم و به مرور بتوانیم مواضع طرف مقابل را تغییر دهیم و از تمام ظرفیت های خود در این راستا استفاده کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار