هراس لندن از موشک‌های دوربرد مسکو-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

هراس لندن از موشک‌های دوربرد مسکو

فرمانده سابق آکادمی نظامی انگلیس با تأکید بر این که این کشور در معرض حملات موشک‌های دوربرد روسیه است، گفته که لندن به پدافند هوایی نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ادوارد استرینگر» فرمانده سابق آکادمی نظامی بریتانیا امروز (یکشنبه) تصریح کرد که انگلیس در ارتباط با جنگ اوکراین به پدافند هوایی نیازمند است زیرا کاملاً در معرض حملات موشک‌های دوربرد روسیه قرار دارد.

بنا بر گفته این مقام نظامی نگلیسی، ارتش انگلیس بدون سامانه پدافند هوایی دوربرد، دارای عملکرد محدود خواهد شد و تنها راه حفاظت از لندن در مقابل یک حمله مافوق صوت یا بالستیک، استقرار یک ناوشکن مدل 45 مجهز به موشک‌های «افعی دریا» (sea viper) در رود تیمز است.

استرینگر هشدار داده است که جنگ اوکراین به غرب یادآور شده است که «تسلیحات هسته‌ای در پایان جنگ سرد از بین نرفته است و قدرت‌های هسته‌ای صرفاً این سلاح‌ها را بعنوان بازدارنده در اختیار ندارند».

وی در خصوص این تسلیحات اتمی ادامه داد: «آن‌ها تمایل دارند از این تسلیحات در اعمال تجاوزکارانه و اجبار استفاده کنند. این مستلزم آن است که رویکرد خود را در قبال سلاح‌های هسته‌ای بازنگری کنیم و باید پاسخ خود را بر این اساس بازنگری کنیم».

وی با اشاره به جنگ اوکراین گفت که اگر روسیه تضعیف شده از جنگ با اوکراین بیرون آید، «آن وقت است که باید سهم خود را از حمایت ناتو برای مهار تهاجم بیشتر روسیه مورد ارزیابی بیشتر قرار دهیم و این احتمالاً باید به طرح‌های جنگی پرهزینه و ذخایر کافی تسلیحات منجر شود».

کشورهای غربی از زمان شروع عملیات ویژه ارتش روسیه در اوکراین در ماه فوریه که در واکنش به نادیده گرفته شدن منافع امنیتی مسکو توسط ناتو و ادامه سیاست تحریک آمیز گسترش این ائتلاف نظامی به اجرا در آمد، به ارائه انواع کمک‌ها به اوکراین با هدف مقابله با روسیه پرداختند. با این حال در هفته‌های گذشته این کشورها مدعی شده بودند عملیات ویژه ارتش روسیه در اوکراین در مسیر شکست قرار گرفته است. غربی‌ها با وجود این ادعا، در پی حملات موشکی و پهپادی گسترده روسیه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به مواضع متعدد در پایتخت و چند شهر جنوب و غرب اوکراین، باز طبق روال همیشگی خود، بر طبل تشدید خصومت علیه روسیه با سیاست کهنه شده تشدید تحریم‌ها علیه مسکو و افزایش حمایت‌ها از اوکراین کوبیدند.

چندی پیش، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه هشدار داد تداوم ارسال تسلیحات از سوی ناتو به اوکراین و رقابتی که بین کشورهای ائتلاف بر سر ارائه انواع حمایت‌های نظامی و تسلیحاتی از کی‌یف به راه افتاده، ناتو را به درگیری نظامی مستقیم با روسیه نزدیک‌تر می‌کند.

«ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو نیز در ضمن ادامه رجز خوانی علیه روسیه، از همه اعضای ناتو خواست به دلیل دراماتیک شدن شرایط در اثر جنگ در اوکراین، ذخایر تسلیحات خود را پر کرده و تولید سلاح را افزایش دهند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار