هراس لندن از موشک‌های دوربرد مسکو-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

هراس لندن از موشک‌های دوربرد مسکو

فرمانده سابق آکادمی نظامی انگلیس با تأکید بر این که این کشور در معرض حملات موشک‌های دوربرد روسیه است، گفته که لندن به پدافند هوایی نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ادوارد استرینگر» فرمانده سابق آکادمی نظامی بریتانیا امروز (یکشنبه) تصریح کرد که انگلیس در ارتباط با جنگ اوکراین به پدافند هوایی نیازمند است زیرا کاملاً در معرض حملات موشک‌های دوربرد روسیه قرار دارد.

بنا بر گفته این مقام نظامی نگلیسی، ارتش انگلیس بدون سامانه پدافند هوایی دوربرد، دارای عملکرد محدود خواهد شد و تنها راه حفاظت از لندن در مقابل یک حمله مافوق صوت یا بالستیک، استقرار یک ناوشکن مدل 45 مجهز به موشک‌های «افعی دریا» (sea viper) در رود تیمز است.

استرینگر هشدار داده است که جنگ اوکراین به غرب یادآور شده است که «تسلیحات هسته‌ای در پایان جنگ سرد از بین نرفته است و قدرت‌های هسته‌ای صرفاً این سلاح‌ها را بعنوان بازدارنده در اختیار ندارند».

وی در خصوص این تسلیحات اتمی ادامه داد: «آن‌ها تمایل دارند از این تسلیحات در اعمال تجاوزکارانه و اجبار استفاده کنند. این مستلزم آن است که رویکرد خود را در قبال سلاح‌های هسته‌ای بازنگری کنیم و باید پاسخ خود را بر این اساس بازنگری کنیم».

وی با اشاره به جنگ اوکراین گفت که اگر روسیه تضعیف شده از جنگ با اوکراین بیرون آید، «آن وقت است که باید سهم خود را از حمایت ناتو برای مهار تهاجم بیشتر روسیه مورد ارزیابی بیشتر قرار دهیم و این احتمالاً باید به طرح‌های جنگی پرهزینه و ذخایر کافی تسلیحات منجر شود».

کشورهای غربی از زمان شروع عملیات ویژه ارتش روسیه در اوکراین در ماه فوریه که در واکنش به نادیده گرفته شدن منافع امنیتی مسکو توسط ناتو و ادامه سیاست تحریک آمیز گسترش این ائتلاف نظامی به اجرا در آمد، به ارائه انواع کمک‌ها به اوکراین با هدف مقابله با روسیه پرداختند. با این حال در هفته‌های گذشته این کشورها مدعی شده بودند عملیات ویژه ارتش روسیه در اوکراین در مسیر شکست قرار گرفته است. غربی‌ها با وجود این ادعا، در پی حملات موشکی و پهپادی گسترده روسیه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به مواضع متعدد در پایتخت و چند شهر جنوب و غرب اوکراین، باز طبق روال همیشگی خود، بر طبل تشدید خصومت علیه روسیه با سیاست کهنه شده تشدید تحریم‌ها علیه مسکو و افزایش حمایت‌ها از اوکراین کوبیدند.

چندی پیش، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه هشدار داد تداوم ارسال تسلیحات از سوی ناتو به اوکراین و رقابتی که بین کشورهای ائتلاف بر سر ارائه انواع حمایت‌های نظامی و تسلیحاتی از کی‌یف به راه افتاده، ناتو را به درگیری نظامی مستقیم با روسیه نزدیک‌تر می‌کند.

«ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو نیز در ضمن ادامه رجز خوانی علیه روسیه، از همه اعضای ناتو خواست به دلیل دراماتیک شدن شرایط در اثر جنگ در اوکراین، ذخایر تسلیحات خود را پر کرده و تولید سلاح را افزایش دهند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار