دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستور دادستان کل کشور برای برخورد قاطع با فساد در دستگاه قضایی‌

دادستان کل کشور گفت: دستگاه قضا باید عاری از فساد باشد و انتظار می‌رود دادستان‌ها به صورت قاطع با فساد احتمالی در بین کارکنان قضایی برخورد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری صبح امروز در آیین تودیع و معارفه دادستان‌های عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل اظهار داشت: دستگاه قضا مسئولیت مقابله با فساد را دارد و نباید هیچ فسادی در این مجموعه دیده شود.

 

وی افزود: هرگونه فساد باید در کمترین زمان رسیدگی و برخورد شود تا مردم با اطمینان به دستگاه قضا مراجعه کرده و مشکلات خود را پیگیری کنند.

 

وی با اشاره به اینکه دادستان وظیفه پیگیری دعاوی را دارد، افزود: جلب اعتماد مردم عالی‌ترین نمره‌ای است که به دستگاه قضایی می‌توان داد و مسئولی موفق است که اجازه فساد در دستگاه قضایی را ندهد.

 

منتظری اظهار کرد: هر دادستانی باید با کوچک‌ترین تخلف و فساد مالی را در کمترین زمان برخورد کند و در برخورد با مردم کمال تکریم را داشته باشیم و لازم است با نهایت لطافت و تکریم به مردم خدمات ارائه شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر