گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

توصیه انتخاباتی پلیس اسرائیل: مردم با خود سلاح بیاورند

پلیس رژیم صهیونیستی که به شدت از احتمال عملیاتهای استشهادی در انتخابات کنست وحشت دارند، از شهرک‌نشینان اسرائیلی خواسته‌اند که با خود سلاح داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مسئولان رژیم موقت صهیونیستی به شدت نگران برگزاری انتخابات پارلمانی این رژیم و نحوه تأمین امنیت آن هستند. شبکه عبری «کان» شامگاه روز یکشنبه گزارش داد، پلیس صهیونیستی به شهرک‌نشینان اسرائیلی توصیه کرده است که در جریان انتخابات کنست (پارلمان) که روز سه‌شنبه آینده برگزار می‌شود، با خود سلاح داشته باشند.

به گفته این شبکه، سرویسهای امنیتی این رژیم درباره هشدارهای نیروهای مقاومت فلسطین می‌گویند و از اینکه شاید در روز انتخابات عملیات استشهادی صورت بگیرد، به شدت وحشت زده هستند.

شبکه هفت این رژیم نیز گزارش داد که پس از تنشهای اخیر، ۱۰۰ هشدار به دست صهیونیستها رسیده است مبنی بر اینکه نیروهای مقاومت، قصد دارند در کرانه باختری دست به عملیاتهای انتقامجویانه بزنند.

خبرنگار نظامی پایگاه خبری عبری «واللا» هم گفت که به زودی، شماری از گردانهای ذخیره نیروهای مرزبانی رژیم صهیونیستی، درکرانه باختری مستقر خواهند شد تا با تنشهای امنیتی مقابله کنند.

در آستانه انتخابات کنست، خبرگزاری فرانسه هشدار داد که رژیم صهیونیستی در برابر حملات سایبری و تهدیدات در فضای مجازی بسیار آسیب‌پذیر است.

در این گزارش آمده است که چند روز مانده به انتخابات کنست که قرار است روز سه‌شنبه 10 آبان ماه برگزار شود، رژیم صهیونیستی برای حملات سایبری یا کارزارهای اعمال نفوذ رقبای خارجی به خصوص ایران به حالت آماده‌باش درآمده است.

طبق این گزارش، دفتر «یوآز هندل» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی در آستانه پنجمین انتخابات این رژیم در کمتر از چهارسال گفته است که روز انتخابات سه‌شنبه یک «هدف مطلوبی برای کارزارهای نفوذ» به حساب می‌آید زیرا یک بن‌بست سیاسی بی‌سابقه در جریان است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر