عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

درخواست سازمان ملل برای نابودی تسلیحات هسته‌ای اسرائیل

کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد با رای مثبت ۱۵۲ کشور خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رای‌گیری اولیه خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.

تصویب این پیش‌نویس پیشنهادی در کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شرایطی است که رژیم صهیونیستی علی‌رغم بهره‌مندی از سلاح‌های هسته‌ای هیچگاه حاضر به اعتراف رسمی به این امر نشده است. تل‌آویو همچنین در زمره معدود اعضای سازمان ملل متحد است که از امضای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای موسوم به «ان.پی.تی» نیز خودداری کرده است.

این پیش‌نویس که به پیشنهاد مصر به کمیته مجمع عمومی ارائه شده بود با رای مثبت 152 کشور و مخالفت 5 کشور از جمله کانادا و آمریکا و همچنین رای ممتنع 24 کشور عمدتا عضو اتحادیه اروپا به تصویب رسید.

پیش‌نویس پیشنهادی مصر با حمایت تشکیلات خودگردان فلسطین و 19 کشور عربی از جمله بحرین، امارات، مراکش همراه شد.

کمیته مزبور همچنین روز جمعه هفته گذشته با رای مثبت 170 کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران با قطعنامه پیشنهادی مبنی بر خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای موافقت کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده