درخواست سازمان ملل برای نابودی تسلیحات هسته‌ای اسرائیل-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

درخواست سازمان ملل برای نابودی تسلیحات هسته‌ای اسرائیل

کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد با رای مثبت ۱۵۲ کشور خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رای‌گیری اولیه خواستار نابودی تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و اعمال نظارت‌های بین‌المللی بر تاسیسات اتمی این رژیم توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.

تصویب این پیش‌نویس پیشنهادی در کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شرایطی است که رژیم صهیونیستی علی‌رغم بهره‌مندی از سلاح‌های هسته‌ای هیچگاه حاضر به اعتراف رسمی به این امر نشده است. تل‌آویو همچنین در زمره معدود اعضای سازمان ملل متحد است که از امضای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای موسوم به «ان.پی.تی» نیز خودداری کرده است.

این پیش‌نویس که به پیشنهاد مصر به کمیته مجمع عمومی ارائه شده بود با رای مثبت 152 کشور و مخالفت 5 کشور از جمله کانادا و آمریکا و همچنین رای ممتنع 24 کشور عمدتا عضو اتحادیه اروپا به تصویب رسید.

پیش‌نویس پیشنهادی مصر با حمایت تشکیلات خودگردان فلسطین و 19 کشور عربی از جمله بحرین، امارات، مراکش همراه شد.

کمیته مزبور همچنین روز جمعه هفته گذشته با رای مثبت 170 کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران با قطعنامه پیشنهادی مبنی بر خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای موافقت کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار