رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

شیب صعودی آمار جرم و جنایت در انگلیس

شیب صعودی آمار جرم و جنایت در انگلیس آمار جرم و جنایت در انگلیس که به لطف خانه‌نشینی اراذل و اوباش در دوران قرنطینه عمومی کاهش یافته بود، بار دیگر شیب صعودی بخود گرفته بطوریکه در شبانه روز گذشته دو حمله در پایتخت سه کشته برجای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر پلیس لندن دیشب یک مرد ۲۸ ساله را به ظن حمله با سلاح سرد در شرق پایتخت دستگیر کرده است. طبق گزارش پلیس این حادثه حوالی ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه یکشنبه رخ داده و هنگامی که پلیس و نیروهای امدادگر به محل حادثه رسیدند یک زن حدود ۶۰ ساله جان خود را از دست داده بود.
در این ماجرا یک زن ۳۰ ساله نیز بشدت مجروح و به بیمارستان منتقل شده است. پلیس این حادثه را تکان دهنده توصیف کرده و سرگرم تحقیق درباره ابعاد این حادثه است.
هم زمان منابع خبری انگلیس گزارش دادند که در جریان حمله مسلحانه شب گذشته در منطقه لمبپ واقع در جنوب لندن که حدود ساعت ۱۹ و ۵۰ دقیقه رخ داد ۱۲ گلوله توسط افرادی که هویت و انگیزه آن‌ها هنوز برای پلیس روشن نیست شلیک شده است. نیروهای مسلح و امدادگر در محل حادثه حاضر شدند اما به رغم تلاش‌های صورت گرفته، دو نفر در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.
تصاویر منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌دهد یک خودرو که احتمالا متعلق به مقتول بوده، به تیر چراغ برق اصابت کرده و بشدت آسیب دیده است. پلیس جزئیات بیشتری درباره علت این حمله و هویت مهاجم منتشر نکرده است.
این درحالیست که آمار جرم و جنایت در انگلیس طی هفته‌های اخیر شتاب تندی به خود گرفته و شاخص‌ها در حال نزدیک شدن به آمار پیش از همه‌گیری کروناست.
آمارها نشان می‌دهد که شمار جرم و جنایت، چاقوکشی، قتل و دزدی در انگلیس، طی سه سال منتهی به شیوع کرونا تا حدی بالا رفت که باعث نگرانی‌های جدی در حوزه امنیت داخلی جزیره شده بود. بر اساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس در یک سال منتهی به مهر ۱۳۹۸ بالغ بر ۴۴ هزار و ۷۷۱ فقره حمله با سلاح سرد توسط پلیس ثبت شده بود که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.
لندن بر اساس بیشتر آمارها کانون حملات با سلاح سرد شناخته می‌شد. نشریه «ساندی‌تایمز» سال ۱۳۹۶ گزارش داد که آمار جرم و جنایت در پایتخت انگلیس برای اولین بار در تاریخ معاصر در مقایسه با نیویورک آمریکا پیشی گرفته است.
در آن زمان مقامات امنیتی معتقد بودند که سیاست ریاضت اقتصادی دولت محافظه کار عامل اصلی افزایش جرم و جنایت است. دولت بوریس جانسون برای جبران مشکلات امنیتی وعده استخدام ۲۰ هزار نیروی پلیس را مطرح کرد که تاکنون محقق نشده است.
با آغاز همه‌گیری کرونا، آمار حمله با سلاح سرد حدود ۲۰ درصد کاهش یافت، اما جای خود را به تخلفات موثر در گسترش این ویروس داد. شورای ملی پلیس انگلیس در همین زمینه گزارش داد که آمار پرتاب آب دهان، گاز گرفتن و یا سرفه کردن به سمت ماموران پلیس و نیروهای خدمات عمومی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. بر اساس این گزارش ماهانه حدود ۳۰۰ فقره جرم در این زمینه گزارش شده است.
با این حال، افزایش شمار جرم و جنایت در هفته‌های اخیر گواهی از دورنمای نگران کننده و بازگشت در مسیر افزایش جرم و جنایت در این کشور بشمار می‌رود. آمارهای رسمی نشان می‌دهد که آدم‌کشی در یک سال منتهی به مارس ۲۰۲۲ میلادی ۲۵ درصد و چاقوکشی حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار